وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تاکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی
سرخط خبرها

وزیر کشور: زائران اربعین بیشتر از مرز تمرچین تردد کنند + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۰۵۹۹
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
وزیر کشور: زائران اربعین بیشتر از مرز تمرچین تردد کنند + فیلم
وزیر کشور در حاشیه جلسه هیأت دولت با بیان اینکه هیچ کدام از مرزهای کشور مشکل ندارند، گفت: زائران بیشتر از تمرچین تردد کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی، وزیر کشور، در حاشیه نشست امروز هیأت دولت، با بیان اینکه هیچ کدام از مرز‌های کشور مشکل ندارند، گفت: مرز تمرچین، چون هوای بهتری از نظر گرما دارد توصیه شده از آنجا بیشتر تردد کنند.

وزیر کشور همچنین با اشاره به قیمت بلیت هواپیما در ایا اربعین، تاکید کرد: قیمت بلیت هوایپمای اربیعین ۸ میلیون تومان تعیین شده و خارج از آن نباید صورت بگیرد و در همین راستا، وزارت راه و سازمان هواپیمایی مصمم هستند با متخلفین فروش بلیط هوایپیما برخورد کنند.

وحیدی همچنین اظهار کرد: مشکل ثبت‌نام در سامانه سماح طبق اعلام سازمان حج و زیارت تا امروز رفع می‌شود.

وزیر کشور در بخش از دیگر سخنانش، افزود: نقد مردم بر عملکرد ما بسیار خوب است. از خدا می‌خواهیم که مردم ما را نقد کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در وزارت کشور جلوی اقدامات تشریفاتی و هزینه‌بر گرفته شده است یا نه، تصریح کرد: اگر منظور از تشریفات، کار‌های زائد است که نباید انجام شود، چون مذموم است و انجام‌ندادن این کارها، حسن نیست بلکه یک تکلیف است.

وحیدی درباره طرح آبرسانی به زابل، خاطرنشان کرد: در مورد آبرسانی به زابل به شدت در تلاش هستیم. البته برخی از پروژه‌ها ممکن است زمان‌بر باشد، ولی از موضوعات جدی و در دستور کار ما است.

وزیر کشور درباره پیش‌ثبت‌نام چهره‌های سیاسی در انتخابات و اینکه آیا آماری از پیش‌ثبت‌نام آنان وجود دارد یا خیر، گفت: چهره‌بودن یا نبودن کاندیدا‌ها به ارزش‌گذاری منجر می‌شود و ما نمی‌خواهیم این اقدام را انجام دهیم، اما باید بگویم که از همه طیف‌های فکری در انتخابات پیش‌ثبت‌نام کردند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات وزارت کشور برای راهپیمایی اربعین، اظهار کرد: کار‌ها در حال انجام است. مشکلی در سامانه سماح داشتیم که از دیروز یک سامانه هم سازمان حج و زیارت راه‌اندازی کرد و امیدواریم امروز مشکل سامانه اصلی هم رفع شود.

وحیدی در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ، گفت: متهمان این پرونده از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی دستگیر شدند و باید محاکمه شوند و مراحل بعدی طی شود. خود فرد تروریست اهل تاجیکستان بوده است.

وزیر کشور در پاسخ به پرسشی درباره انتقادات نسبت به در نظرنگرفتن اقدامات حفاظتی برای جلوگیری از تکرار چنین رخداد‌هایی در حرم شاهچراغ، تصریح کرد: برنامه حفاظتی از حرم شاهچراغ در نظر گرفته شده و اقدام هم شده بود، اما در مقایسه با حمله‌ای که طراحی شده بود و پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته و حتی شلیک به فرد مهاجم، این اتفاق تلخ رخ داد. البته تحکیم حفاظت از حرم شاهچراغ هم در دستور کار قرار دارد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره درگیری بین آمر به رعایت حجاب و فرد دیگری در شیراز و اینکه آغازکننده درگیری آمر به رعایت حجاب بوده است، تأکید کرد: نه، این حرف غلط است به این دلیل که قوه قضائیه برای کسی حکم داد که به آمر رعایت حجاب حمله کرده بود. این گزارش غلط است و آمر به رعایت حجاب براساس اصول تذکر داده و فرد مقابل او خلاف عمل کرده بود.

وحیدی در پاسخ به پرسشی درباره بازداشت عکاس ایرانی از سوی طلبان، گفت: دولت حتماً این موضوع را پیگیری می‌کند، اما جزئیات این موضوع مربوط به وزارت خارجه می‌شود.

وزیر کشور در پاسخ به پرسشی درباره شکل‌گیری صف‌های طولانی در پمپ بنزین‌ها، اظهار کرد: اتفاق مهمی نبوده است. وزارت نفت تدابیری برای ساماندهی بهتر کار خود انجام داده بود و در چند نقطه صف درست شد که با تدبیر انجام شده، این مشکل هم حل شد. برخلاف مصرف بسیار بالای بنزین، وزارت نفت به‌خوبی نیاز‌ها را تأمین کرده و مشکلی از این جهت نداریم، هرچند تأکید ویژه به کاهش مصرف و بهینه‌سازی آن وجود دارد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->