گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

آمادگی نیروی زمینی سپاه پاسداران برای خدمت به زائران اربعین

  • کد خبر: ۱۸۰۶۲۸
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
آمادگی نیروی زمینی سپاه پاسداران برای خدمت به زائران اربعین
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: نیروی زمینی سپاه در تمام مبادی ورودی و خروجی کشور آمادگی خدمات رسانی به زائرین اربعین را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی، گفت: امروز شاهد امنیت پایدار در مرز‌ها هستیم و مرزنشینان در کنار نیرو‌های مسلح نقش مهمی در تامین امنیت مرز‌های کشور دارند. در سایه این امنیت پایدار در مرزها، نیروی زمینی سپاه در تمام مبادی ورودی و خروجی کشور آمادگی خدمات رسانی به زائرین اربعین را دارد.

وی افزود: در مرز‌های باشماق کردستان و تمرچین آذربایجان غربی با بسیج تمام امکانات برای خدمت به زائرین اربعین پای کار هستیم و امیدواریم رضایت مردم را جلب کنیم.

سردار پاکپور بیان کرد: در راستای خدمات رسانی به زائران پاکستانی که قصد دارند از مسیر ایران در راهپیمایی اربعین شرکت کنند، در مرز‌های جنوب شرق از ظرفیت‌های نیروی زمینی سپاه برای تسهیل در جابجایی و تردد آن‌ها استفاده می‌کنیم.

سردار اخوان معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه نیز عنوان کرد: تعداد ۳۸۵ نفر از کادر تخصصی بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در قالب ۴ بیمارستان سیار تخصصی در مرز‌های تردد زوار اربعین حسینی و ۱ بیمارستان و ۱ پست اورژانس سیار در مسیر راهپیمائی نجف تا اربعین در کشور عراق به زائرین اربعین امام حسین علیه السلام خدمات رسانی خواهند کرد.

وی افزود: با دستور فرمانده نیروی زمینی سپاه و تدابیر سردار فرمانده کل سپاه، ۴ بیمارستان سیار تخصصی ۳۶ تختخوابی در پایانه‌های مرزی ریمدان (جنوب شرق)، باشماق، مهران و خسروی (مرز‌های کشور عراق) توسط رزمندگان بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه احداث و راه اندازی شده و مشغول خدمات رسانی به زوار عزیز اربعین حسینی است. همچنین، یک باب پست اورژانس سیار و یک باب بیمارستان سیار تخصصی ۳۶ تخت خوابی نیز در داخل کشور عراق راه اندازی خواهد شد.

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با اشاره به خدمات پزشکی ارائه شده توسط این واحد به زائران اربعین، تاکید کرد: در این بیمارستان‌ها از حضور و ظرفیت پزشکان متخصص قلب، ارتوپد، بیهوشی، جراحی و طب اورژانس و زنان و پرستاران و فوریت‌های پزشکی و کارشناسان بهداشتی بصورت شبانه روزی و تا پایان راهپیمایی اربعین استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در این بیمارستان‌ها بخش‌های مختلف کلینیکی و پاراکلینیکی، بهداشت، مشاوره، اورژانس و داروخانه و اتاق عمل فعال خواهد بود، تصریح کرد: آمبولانس‌ها برای امدادرسانی در بیمارستان‌ها و در طول زنجیره امداد و انتقال اربعین فعال و عملیاتی و آماده به خدمت هستند.

سردار اخوان در پایان خاطرنشان کرد: نیروی زمینی سپاه تعداد ۴ باب بیمارستان سیار تخصصی دیگر را نیز بصورت آماده باش برای بکارگیری و خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی در داخل و خارج از مرز‌ها در نظر گرفته است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->