کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی
سرخط خبرها

نشانه‌های پاییز در سراسر کشور، پیش‌بینی بارش باران و کاهش دما (۴شهریور۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۰۹۷۸
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
نشانه‌های پاییز در سراسر کشور، پیش‌بینی بارش باران و کاهش دما (۴شهریور۱۴۰۲)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: بارش باران در نقاط مختلف کشور و کاهش دمای ۴ تا ۸ درجه‌ای در شمال و ۳ تا ۵ درجه‌ای در نواحی مرکزی و غربی کشور پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۴ شهریور) در شمال آذربایجان غربی، برخی مناطق آذربایجان شرقی، ادبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، برخی مناطق استان سمنان و شمال خراسان رضوی، ارتفاعات رشته کوه البرز همچنین در ارتفاعات هرمزگان رگبار باران و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد بارش تگرگ و در برخی نقاط دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. در این روز شدت بارش در استان‌های ساحلی خزر و خراسان شمالی است.

وی افزود: یکشنبه (۵ شهریور) در استان‌های ساحلی خزر، برخی نقاط اردبیل، برخی نقاط استان سمنان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی همچنین ارتفاعات هرمزگان رگبار پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد رخ خواهد داد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا این هفته در نوار شمالی کشور هوایی خنک مستقر می‌شود، به‌طوری که امروز اردبیل، گیلان، مازندران، شمال غرب و شمال شرق کشور کاهش ۴ تا ۸ درجه‌ای دما را تجربه می‌کنند، بعد از آن در این مناطق روند افزایش کند دما تا دوشنبه (۶ شهریور) و باز از سه‌شنبه (۷ شهریور) تا آخر هفته حدود ۵ دوباره کاهش دما رخ می‌دهد و هوای خنک مسقر می‌شود.

وی ادامه داد: برای نواحی مرکزی تا دامنه‌های جنوبی البرز و غرب کشور تا پایان هفته روند کاهش نسبی دما حدود ۳ تا ۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان افزود: دوشنبه در ارتفاعات شمالی البرز مرکزی همچنین در ارتفاعات جنوب استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان رگبار و رعد و برق پراکنده رخ خواهد داد.

وی افزود: سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی دیگری در شمال غرب و سواحل غربی دریای خزر بارش رخ می‌دهد. چهارشنبه نیز در شمال غرب سواحل خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: شنبه در شمال شرق، شرق، به‌ویژه شرق استان سمنان و شرق اصفهان و نیز استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی یکشنبه و دوشنبه در شرق و شمال شرق کشور وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: امروز غرب خلیج فارس و شرق دریای عمان، یکشنبه خلیج فارس و دریای عمان، دوشنبه دریای عمان و شرق خلیج فارس مواج خواهد بود و طی شنبه و یکشنبه دریای خزر مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۵ شهریور) صاف تا نیمه‌ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و روز دوشنبه (۶ شهریور) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۴ و ۵ شهریور) اهواز با دمای ۴۸ و ۴۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۰ و ۹ خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->