پزشکیان: با شعار دادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات طرح امنیتی علیه مقاومت در غزه اعلام شد

  • کد خبر: ۱۸۱۱۰۷
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۶
جزئیات طرح امنیتی علیه مقاومت در غزه اعلام شد
رسانه‌های رژیم صهیونستی جزئیاتی از آنچه آن را طرح تل‌آویو برای مقابله با عملیات مقاومت در کرانه باختری توصیف می‌کنند، منتشر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، فرمانده منطقه مرکزی ارتش (رژیم صهیونیستی) که کرانه باختری در حوزه ماموریتش قرار دارد، چند اقدام را برای اجرا در این منطقه با هدف مقابله با موج روز افزون عملیات مقاومت فلسطینی تهیه و تدوین کرده است.

این رسانه عبری زبان به نقل از منابع آگاه در این فرماندهی خبرداد، این طرح از دو بخش تشکیل شده است که یکی تهاجمی و دیگری دفاعی است، تا بتوان از این طریق با عملیاتی که از اوایل سال جاری میلادی تا به امروز ۳۴ اسرائیلی را از پای در آورده به شکل بهتری تعامل کرد به ویژه که این آمار از سال ۲۰۰۵ و پایان انتفاضه (مسجد الاقصی) بی سابقه بود.

در بخش دیگری از این گزارش اعلام شد، ارتش اسرائیل انجام عملیات ترور از هوا را مجددا در دستور کار خود قرار داده است و حتی در آخرین عملیات صورت گرفته در منطقه عرابه در جنین، یک پهپاد تهاجمی بر فراز گروه فلسطینی در پرواز بود، اما در لحظه آخر تصمیم گرفته شد تا این عملیات ترور توسط یگان تک آور یمام که در محل در حال انجام عملیات بود، انجام شود.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین تصمیم گرفت تا حملات و یورش‌های خود را به مناطق فلسطینی نشین افزایش داده و موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها را در مناطق مختلف آن به انجام برساند.

در بعد دفاعی هم قرار شده است شمار بیشتری از دوربین‌های نظارتی در نقاط مختلف کرانه باختری نصب و کار شناسایی و بازداشت مبارزان فلسطینی با سرعت بیشتری از طریق آن‌ها به انجام برسد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->