وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی | تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه شهادت آخرین بازمانده خانواده «عقیلان» در فلسطین دادستان خراسان رضوی: با ترک فعل مدیران به ویژه در حوزه تأمین انرژی و آلودگی هوا، قاطعانه برخورد می‌کنیم رسانه روسی: حمله پهپادی اوکراین تلاش برای جبران شکست‌های گذشته بود پزشکان انگلیسی خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه شدند رئیس مرکز مقابله با اطلاعات نادرست اوکراین: ۱۳ هواپیمای روسیه را منهدم کردیم سازمان ملل: ۵۰ هزار کودک در جنگ غزه کشته یا زخمی شده‌اند (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) وزرای امور خارجه ایران و مصر در قاهره دیدار کردند (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) خضریان: هیچ قانون بین‌المللی، نمی‌تواند مانع غنی‌سازی جمهوری اسلامی ایران شود تأکید سخنگوی کرملین بر لزوم آمادگی دقیق برای دیدار پوتین و ترامپ تشکر سفیر پاکستان از پلیس ایران به‌خاطر آزادکردن اتباع این کشور نتانیاهو فشار مالی جنگ غزه را با افزایش مالیات‌ها جبران می‌کند گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد پیشنهاد مکتوب آمریکا برای ایران بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است احتمال برگزاری جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی اقتصاد در ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ پیام تسلیت عراقچی در پی درگذشت دیپلمات ایرانی در ایتالیا انگلیس ۱۲ زیردریایی هسته‌ای تهاجمی می‌سازد هشدار بیل کلینتون: ترامپ بهای قلدری و قدرت طلبی‌اش را می‌پردازد ۳۵ شهید و ۷۵ مجروح در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق توزیع کمک‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی در قاهره با السیسی دیدار کرد پیروزی نامزد مورد حمایت دولت ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری لهستان جان باختن بیش از ۳۰ تن بر اثر سیل در هند یورش بیش از ۵۰۰ صهیونیست به مسجدالاقصی + فیلم (۱۲ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستور رئیس‌جمهور به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت تسهیلات مسکن

  • کد خبر: ۱۸۱۱۶۰
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
دستور رئیس‌جمهور به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت تسهیلات مسکن
رئیس جمهور گفت: بانک‌ها در زمینه رونق‌بخشی به ساخت مسکن نقش مهمی دارند و باید تسهیلات بخش مسکن‌سازی را جزو تکالیف خاص خود به حساب آورند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز یکشنبه در مراسم افتتاح همزمان ۱۰۱ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی و نیز گرامیداشت یاد شهدای دولت، گفت: به طور طبیعی هفته دولت زمان ارائه گزارش اقدامات و عملکرد بخش‌های مختلف دولت به مردم است.

وی با بیان این‌که «مسکن از جمله نیاز‌های جدی مردم در سراسر کشور محسوب می‌شود و دولت مردمی نیز از همان آغاز فعالیت خود تأمین مسکن را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است»، افزود: مسکن یکی از بخش‌های پیشران اقتصاد و تولید است و جا دارد از تلاش‌های همه دست‌اندرکاران این بخش در وزارت راه و شهرسازی و بخش‌های همکار، نظیر استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، بانک‌ها، بخش‌هایی از نیرو‌های مسلح و دیگر تلاشگران در این عرصه قدردانی کنم.

وی با اشاره به این‌که «رونق ساخت مسکن در کشور می‌تواند به شکل مستقیم و غیرمستقیم بخش‌های مختلف اقتصاد و تولید را به حرکت درآورده و ایجاد اشتغال کند»، اظهار داشت: نکته مهم‌تر این است که مسکن با توجه به سهم بالای آن در سبد هزینه‌های خانوار، یکی از دغدغه‌های جدی خانواده‌هاست، لذا باید به شکل ویژه مورد توجه قرار گیرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: تلاش‌های دست‌اندرکاران وزارت راه و شهرسازی و دیگر فعالان در عرصه ساخت مسکن باعث کاهش دغدغه‌های مردم می‌شود و آثار اقداماتی که در ۲ سال گذشته در این زمینه انجام شده در حال آشکار شدن است.

وی با اشاره به افتتاح ۱۰۱ هزار واحد مسکونی طی مراسم امروز، خاطرنشان کرد: امروز برای همه ما روز بسیار خوبی است و پس از شکر به درگاه خداوند و تشکر از دست‌اندرکاران اجرا و تکمیل این پروژه‌ها، از همه می‌خواهم که با اتکال به خداوند نهضت ساخت مسکن را با قوت ادامه دهند تا همه افرادی که به دنبال تهیه مسکن هستند، صاحب خانه شوند.

وی گفت: اینکه امروز نهضت ساخت مسکن در سراسر کشور فعال و فراگیر شده به پشتوانه به میدان آمدن همه بخش‌های مرتبط از جمله وزارت راه و شهرسازی و بانک‌ها است. بانک‌ها در زمینه رونق‌بخشی به ساخت مسکن نقش مهمی دارند و باید تسهیلات بخش مسکن‌سازی را جزو تکالیف خاص خود به حساب آورند.

در این مراسم که یازدهمین جلسه شورای عالی مسکن بود و به فاصله کمتر از یک ماه از جلسه قبلی این شورا برگزار می‌شد، همزمان با هفته دولت ۱۰۱ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور به طور همزمان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

این واحد‌های مسکونی شامل طرح‌های خودمالک، طرح‌های حمایتی واگذاری اراضی، مسکن روستایی، بافت‌های فرسوده و ساخت واحد‌های ویلایی در برخی استان‌ها بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->