ویدئو | لحظه تلخ در کنسرت «عرشیاس» و اعلام خبر درگذشت برادرش نشان درجه‌یک هنری به جعفر دهقان اهدا شد تقدیر از حسن فتحی و سازندگان «مست عشق» در موزه سینما «هیولاکُش» با الهام از شاهنامه فردوسی، به‌زودی در مشهد روی صحنه می‌رود زمان پخش و تکرار سریال «تب سرد» از شبکه آی‌فیلم عیادت نماینده صندوق اعتباری هنر از «سعید پیردوست» بازیگر محبوب شب‌های برره نشست رسانه‌ای جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان برگزار شد | برپایی بزرگداشتی برای «عموپورنگ» تعطیلی سالن‌های نمایش به مناسبت سالروز وفات حضرت معصومه(س) دوبله فیلم جنایی «همه را بکش ۱» برای پخش از تلویزیون سفری عمیق به پرونده‌های خاک گرفته در بایگانی تاریک پلیس | معرفی سریال «دپارتمان کیو» اثر جدید اسکات فرانک + ویدئو رکوردشکنی «سوپرمن» در ۱۰ روز نخست انتشار حواشی دنباله دار انتخاب نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۶ رقابت چهار فیلم‌ساز ایرانی در اسکار ۲۰۲۶ راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره کودک و نوجوان شارجه جایزه بهترین مستند جشنواره ترکیه‌ به «حبیب الله» رسید «۱۸۰۰۱»، مقاومت دربرابر فراموشی قصه‌های خراسان فیلم تحسین‌شده «داستان استریت» روی آنتن + زمان پخش ۳ دهه درخشش بر پرده نقره‌ای | سینمای ایران در آینه نقش‌های لیلا حاتمی دبیر جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران_مبارک معرفی شد
سرخط خبرها

«یاور» به جای «گاندو» روی آنتن می‌رود + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۸۱۶۰۱
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱
«یاور» به جای «گاندو» روی آنتن می‌رود + زمان پخش
سریال «یاور» جایگزین «گاندو» در شبکه آی‌فیلم می‌شود.

 به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه امید برای اولین بار شبکه اربعین نوجوانی را روی آنتن خواهد برد، «یاور» جایگزین سریال «گاندو» می‌شود، برنامه شبکه قرآن برای اربعین، فصل جدید فوتبال ۱۲۰ به زودی و «روباه» بهروز افخمی همزمان با روز مبارزه با تروریسم به آنتن شبکه نمایش خواهد آمد.

جزئیات این خبر‌ها را در ادامه بخوانید:

شبکه آی‌فیلم با پایان فصل دوم سریال «گاندو» مجموعه «یاور» را به روی آنتن می‌برد. «یاور» از سه‌شنبه هفتم شهریورماه هرشب ساعت ۲۲ پخش می‌شود.

این سریال تلویزیونی به کارگردانی مشترک سعید سلطانی و اصغر نعیمی و تهیه‌کنندگی آرمان زرین‌کوب و نویسندگی سعید مطلبی اولین بار ماه رمضان ۱۴۰۰ از شبکه سه سیما پخش شد.

داریوش ارجمند، اسماعیل محرابی، محمد حاتمی، پرویز فلاحی‌پور، شبنم فرشادجو، ارسلان قاسمی، فقیهه سلطانی، مهوش افشارپناه، زهرا سعیدی، شیوا خنیاگر و ... از بازیگران سریال «یاور» هستند.

«یاور» داستانی معمایی با تم جوانمردی است که مربوط به خانواده‌ای اصیل به نام چلویی است که درگیر یک پرونده قتل می‌شوند.

شبکه اربعین نوجوانی برای اولین بار از تلویزیون

برنامه «شبکه اربعین نوجوانی» ویژه برنامه‌ای مناسبتی است که قصد دارد اربعین امسال را به شیوه نوین برای نوجوانان روایت کند.

به گفته پیمان خزلی که تهیه‌کنندگی این برنامه را برعهده دارد، سکان این ویژه برنامه در دست دهه هشتادی‌هاست تا با خلق گفت‌وگویی جذاب با کارشناسان برجسته در حوزه اربعین حسینی (ع)، ارتباط مستقیم با کربلای معلی، معرفی کتب و اخبار مرتبط با پیاده‌روی اربعین و نیز گپ و گفت با شاعرانی آیینی نوجوان در این حوزه، این ویژه برنامه را برای این گروه سنی دیدنی‌تر کنند.

این برنامه مناسبتی نوجوان محور که به صورت اختصاصی برای ایام اربعین امسال تهیه و تولید شده، قرار است به مدت ۱۰ شب از قاب شبکه امید، تماشایی شود.

شنیده‌ها حاکی از آن است برنامه «شبکه اربعین نوجوانی» قرار است از فردا تا ۱۸ شهریور از ساعت ۱۸ به مدت ۴ ساعت روی آنتن این شبکه برود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->