دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل‌پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یک سال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت پیگیری آموزش و پرورش برای اجباری‌کردن پیش‌دبستانی ۲ | دریافت ابلاغیه شهریه به معنی مجوز فعالیت مرکز است تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روش تهیه رول املت اسفناج

  • کد خبر: ۱۸۱۶۲۵
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲
روش تهیه رول املت اسفناج
رول املت اسفناج از غذا‌های ساده و خوشمزه بین المللی است که می‌توانیم از آن به عنوان پیش غذا نیز استفاده کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رول املت اسفناج یک غذای سرشار از آهن با اسفناج که میتواند به عنوان یک آیتم بین المللی در پذیرایی‌های شما بدرخشد. برای تهیه‌ی این رول املت با ما همراه باشید.

مواد لازم رول املت اسفناج برای ۴ نفر:

تخم مرغ ۵ عدد
اسفناج ۲۰۰ گرم
پنیر رنده شده ۳۰ گرم
نمک به میزان لازم
پنیر فیلادلفیا یا خامه‌ای ۲۰۰ گرم
ژامبون ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

در ابتدا اسفناج را به خوبی بشویید و برای پخت به یک قابلمه منتقل کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کاملا بپزند. اسفناج هنگام پخت آب می‌اندازد و لازم است صبر کنید تا همه آب آن کاملا کشیده شود.
بعد از اینکه اسفناج‌ها کاملا پخته شد آن‌ها را از قابلمه به ظرف دیگری منتقل کنید و به وسیله‌ی چاقو یا هر ابزار دیگری خردشان کنید. باید حتما اسفناج را به قطعات ریز خرد کنید. یا میتوانید اسفناج را با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود. بعد از آن تخم مرغ‌ها را بشکنید و به اسفناج اضافه کنید. تخم مرغ و اسفناج را به خوبی با هم مخلوط کنید.
از پنیر پیتزا و مقداری نمک استفاده کنید تا مایع املت مزه بگیرد. همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا جایی که مایع املت کاملا یکدست شود.
برای پخت رول املت باید مایع املت را داخل ظرفی متسطیل شکل بریزید و سپس آن را به فر منتقل کنید. دمای فر بهتر است بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه باشد و اندازه ظرف شما به گونه‌ای باشد که مایع کاملا آن را بپوشاند و ضخامت املت زیاد نشود. اگر قالب شما نچسب نیست از مقداری روغن استفاده کنید و کف آن را چرب کنید.
پس از گذاشتن ظرف املت در فر نیاز به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان هست تا پخت کامل انجام شود.
بعد از اینکه مطمئن شدید املت پخته است آن را از فر خارج کرده و اجازه بدهید در محیط آشپزخانه خنک شود.


پس از خنک شدن، سطح املت را با ورقه‌های ژامبون و پنیر فیلادلفیا و یا پنیر گودا بپوشانید. دقت کنید که مواد میانی را به صورت یکنواخت روی سطح رول املت پخش کنید.
بعد از این کار املت را میپیچم تا به صورت رولت دربیاید. در ادامه رولت آماده شده را در کاغذ روغنی یا نایلون بپیچید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار بدهید تا بافت منسجمی بگیرد و آماده‌ی برش زدن بشود.
بعد از خارج کردن رول املت از یخچال آن را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و درون ظرف سرو بچینید.

منبع: پارسینه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->