هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی
سرخط خبرها

روش تهیه رول املت اسفناج

  • کد خبر: ۱۸۱۶۲۵
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲
روش تهیه رول املت اسفناج
رول املت اسفناج از غذا‌های ساده و خوشمزه بین المللی است که می‌توانیم از آن به عنوان پیش غذا نیز استفاده کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رول املت اسفناج یک غذای سرشار از آهن با اسفناج که میتواند به عنوان یک آیتم بین المللی در پذیرایی‌های شما بدرخشد. برای تهیه‌ی این رول املت با ما همراه باشید.

مواد لازم رول املت اسفناج برای ۴ نفر:

تخم مرغ ۵ عدد
اسفناج ۲۰۰ گرم
پنیر رنده شده ۳۰ گرم
نمک به میزان لازم
پنیر فیلادلفیا یا خامه‌ای ۲۰۰ گرم
ژامبون ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

در ابتدا اسفناج را به خوبی بشویید و برای پخت به یک قابلمه منتقل کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کاملا بپزند. اسفناج هنگام پخت آب می‌اندازد و لازم است صبر کنید تا همه آب آن کاملا کشیده شود.
بعد از اینکه اسفناج‌ها کاملا پخته شد آن‌ها را از قابلمه به ظرف دیگری منتقل کنید و به وسیله‌ی چاقو یا هر ابزار دیگری خردشان کنید. باید حتما اسفناج را به قطعات ریز خرد کنید. یا میتوانید اسفناج را با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود. بعد از آن تخم مرغ‌ها را بشکنید و به اسفناج اضافه کنید. تخم مرغ و اسفناج را به خوبی با هم مخلوط کنید.
از پنیر پیتزا و مقداری نمک استفاده کنید تا مایع املت مزه بگیرد. همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا جایی که مایع املت کاملا یکدست شود.
برای پخت رول املت باید مایع املت را داخل ظرفی متسطیل شکل بریزید و سپس آن را به فر منتقل کنید. دمای فر بهتر است بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه باشد و اندازه ظرف شما به گونه‌ای باشد که مایع کاملا آن را بپوشاند و ضخامت املت زیاد نشود. اگر قالب شما نچسب نیست از مقداری روغن استفاده کنید و کف آن را چرب کنید.
پس از گذاشتن ظرف املت در فر نیاز به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان هست تا پخت کامل انجام شود.
بعد از اینکه مطمئن شدید املت پخته است آن را از فر خارج کرده و اجازه بدهید در محیط آشپزخانه خنک شود.


پس از خنک شدن، سطح املت را با ورقه‌های ژامبون و پنیر فیلادلفیا و یا پنیر گودا بپوشانید. دقت کنید که مواد میانی را به صورت یکنواخت روی سطح رول املت پخش کنید.
بعد از این کار املت را میپیچم تا به صورت رولت دربیاید. در ادامه رولت آماده شده را در کاغذ روغنی یا نایلون بپیچید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار بدهید تا بافت منسجمی بگیرد و آماده‌ی برش زدن بشود.
بعد از خارج کردن رول املت از یخچال آن را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و درون ظرف سرو بچینید.

منبع: پارسینه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->