لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما درخشش ترانه در دهه‌های اخیر آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن نصرالله مدقالچی از بیمارستان ترخیص شد کدام فیلم پیشتاز اولیه نخل طلاست؟
سرخط خبرها

«سند را دادند، اما خودرو را نه!» | جایزۀ برگزیدگان جشنواره چهل‌ویکم فیلم فجر کجاست؟

  • کد خبر: ۱۸۱۶۵۵
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۲
«سند را دادند، اما خودرو را نه!» | جایزۀ برگزیدگان جشنواره چهل‌ویکم فیلم فجر کجاست؟
مراسم اهدای خودرو به گروهی از برگزیدگان چهل‌و‌یکمین جشنوارۀ فیلم فجر، با حدود ۷ ماه تأخیر، روز گذشته (۶ شهریورماه)، برگزار شد، اما همچنان خبری از اصل جایزه نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، سال گذشته، در جریان برگزاری چهل‌ویکمین جشنوارۀ فیلم فجر، مقرر شد که برگزیدگان، در قالب دو گروه، دو خودروی متفاوت («تارا» و «شاهین») را به‌عنوان جایزه دریافت کنند، اما، پس از اختتامیه، این وعده محقق نشد، تا روز گذشته که پس از تأخیری حدوداً هفت‌ماهه مراسم اهدای جوایز نخستین گروه از برگزیدگان در یکی از شرکت‌های خودروسازی برگزار گردید. 

در همین زمینه، شهرام خلج، برندۀ سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی برای دو فیلم غریب و شمارۀ ۱۰، گفت: «قرار بود یکی از شرکت‌های خودروسازی جوایز گروهی از برگزیدگان را اهدا کند که روز گذشته سند خودرو‌ها را به ما تحویل داد.»

محمدرضا شجاعی، برنده سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه برای فیلم‌های غریب و شمارۀ ۱۰، نیز از دریافت سند خودرو در مراسم روز گذشته خبر داد و گفت: «دیروز سند خودرو را دریافت کردیم، اما هنوز به ما اعلام نکرده‌اند که خودرو‌ها را چه زمانی تحویل خواهند داد.»

گفتنی است که مجید صالحی، برندۀ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد که در اختتامیۀ جشنواره گفته بود جایزۀ خودروی تارا را به هادی حجازی‌فر می‌دهد تا او هم آن را به دست مردم زلزله‌زدۀ خوی برساند، در آغاز اریبهشت‌ماه، با انتشار پستی اینستاگرامی، به خلف‌وعدۀ مسئولان جشنواره اعتراض کرد.

«سند را دادند، اما خودرو را نه!» | جایزۀ برگزیدگان جشنواره چهل‌ویکم فیلم فجر کجاست؟

اما سیمون سیمونیان، مسئول دبیرخانۀ چهل‌ویکمین جشنوارۀ بین‌المللی فیلم فجر، در واکنش به این اقدام بازیگر شمارۀ ۱۰، از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کرد و گفت: «واقعیت این است که در این جریان شرکت‌های خودروساز باید پاسخگو باشند.»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->