واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

واکنش یک نماینده مجلس به افزایش قیمت خودرو‌های فرسوده

  • کد خبر: ۱۸۱۹۹۹
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۷
  • ۳
واکنش یک نماینده مجلس به افزایش قیمت خودرو‌های فرسوده
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در صفحه توئیتر خود نسبت به افزایش قیمت خودرو‌های فرسوده واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در واکنش به افزایش قیمت خودرو‌های فرسوده نوشت:

قابل توجه سوداگران خودرو‌های فرسوده؛ اگر قیمت خودرو‌های فرسوده به خاطر اسقاط در مقابل خودرو‌های وارداتی افزایش غیرمعقول داشته باشد، بایستی: اولا با اجرای قانون هوای پاک مبنی بر عدم تردد خودرو‌های با عمر بالا، ثانیا تجدید نظر در قانون ساماندهی خودرو موجب منطقی‌تر شدن قیمت‌ها گردد.

واکنش نماینده مجلس به افزایش قیمت خودرو‌های فرسوده

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۰
0
1
واقعااگرماشینهای فرسوده پانزده سال عمرگذشته وجایش ماشین نوبدهند مطمن باشید ایران جزکشورهای اروپا می شود وفقروسلامتی بوجودمی اورد انشالله که همیشه خبرخوش برای فقیرمیارن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۰
0
1
اینکه قیمت خودرو فرسوده زیاد باشه به نفع هوای پاکه جون خودرو فرسوده رو میفروشه یک خودرو سالمتر میخره
این آقای نماینده برای اینکه خودش وهم پاله هاش وارد کننده هستن ،میخوان فشار را به سر فقرایی که ازروی نداری یک خودرو فرسوده دارن راهم بزخری کنن،، تا اون از گرسنگی بره دزدی،،وگرنه با قیمت واقعی قیمت خودرو فرسوده نمیشه دوچرخه خرید
این سیاست که هرکس ماشین خارجی وارد می‌کنه باید یک خودرو فرسوده اسقاط کنه عالیترین انسانیترین و مفیدترین طرح امیدوارم اجرا بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۱
من.سمند.ال.ایکس.مدل=85.را.بردم.اوراق
کردم.یازده.ملیون.دادن.بصورت.اهن.قراضه
می.خرند.انهم.با.استرس.باید.ماشینت.را.
بدون.رسید.بزاری.انجا.بیای.این.راهش.درست
نیست.باید.درکارگاه.اوراقی.صورت.جلسه
شود.ماشین..شماره.با.مالکیت.فلان.تحویل.
کارگاه.اوراقی.شد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->