پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

«شما برنده سفر اربعین شدید»؛ این پیامک کلاهبرداری است

  • کد خبر: ۱۸۲۱۷۷
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
«شما برنده سفر اربعین شدید»؛ این پیامک کلاهبرداری است
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده‌شدن برای سفر اربعین در پوشش یک برنامه رادیویی اتفاق افتاد که مجرمان سایبری با این روش بیش از پنج میلیارد ریال از حدود ۲۰ نفر کلاهبرداری کرده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی در این‌باره گفت: چندی پیش یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که فردی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به‌عنوان مجری برنامه رادیویی تحت عنوان زائر اربعین اعلام کرد که این شهروند برنده یک سفر زیارتی در ایام اربعین شده است.

وی با بیان اینکه مجرمین با استفاده از ترفند‌های زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده بودند که برای دریافت جایزه خود کد‌های مختلفی را که از پشت تلفن به مرورگر تلفن همراهش وارد و اعلام کند، گفت: شاکی نیز با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده و برای پیگیری موضوع به پلیس فتا مراجعه کرد.

معظمی گودرزی با اشاره به اقدامات ماموران برای رسیدگی به این پرونده، گفت: رسیدگی به موضوع در دستور کار تیمی از ماموران متخصص پلیس فتای پایتخت قرار گرفت و آنان پس از انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری، متهمان را در یکی از مناطق جنوبی تهران مورد شناسایی قرار دادند. در ادامه نیز هماهنگی با مقام قضایی انجام شده و ماموران پس از دریافت مجوز عملیات در محل حاضر شده و دو کلاهبردار را دستگیر و به مقرانتظامی منتقل کردند.

وی با بیان اینکه در جریان رسیدگی به این پرونده شمار افرادی که به همین شیوه مورد کلاهبرداری قرارگرفته بودند، افزایش یافت، گفت: با توجه به شباهت شیوه ارتکاب جرم، مجرمان دستگیر شده درباره دیگر پرونده‌ها نیز مورد پرس‌وجو قرار گرفتند که در جریان آن به جرم خود اعتراف کرده و گفتند که باتوجه به ایام اربعین و اشتیاق مردم برای سفر زیارتی به کشور عراق دست به چنین اقدامی زده‌اند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه دو فرد کلاهبردار بیش از پنج میلیارد ریال از ۲۰ نفر کلاهبرداری کرده بودند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. تحقیقات پلیس فتا در این خصوص همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به این پرونده از مردم خواست که فریب چنین تماس‌ها و پیام‌هایی رات نخورده و به بدانند که به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و چنین تماس‌هایی قطعا کلاهبرداری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->