ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال وضعیت مبهم مصدومیت گاوی اونانا در راه سوپرلیگ ترکیه ورود فیفا به مسئله آلوز و تراکتور ۴۳ درصد زنان تهرانی دچار کم‌تحرکی هستند منیر الحدادی در انتظار تایید شورای تامین اورونوف در جنگ با پرسپولیسی‌ها! پخش زنده بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین استقلال در بین‌المللی‌ترین حالت ممکن ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | امیر ریسک نمی‌کند! طرح خلاقانه باشگاه شمس آذر قزوین از ماه خونی + عکس پدیده فصل قبل رئال از چشم آلونسو افتاد
سرخط خبرها

خداداد چطور سمت قلعه‌نویی غش کرد؟!

  • کد خبر: ۱۸۲۳۵۹
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
خداداد چطور سمت قلعه‌نویی غش کرد؟!
درحالی‌که خداداد عزیزی منتقد انتخاب‌های قلعه‌نویی در کادر فنی تیم ملی بود، ناگهان به حامی و دستیار او در تیم ملی فوتبال ایران تبدیل شد!
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، خداداد عزیزی که به تازگی به‌عنوان مشاور امیر قلعه‌نویی در تیم ملی برگزیده شده و در اولین تمرین تیم ملی نیز لباس تمرین پوشیده و کنار دیگر دستیاران سرمربی تیم ملی حضور یافته، تا قبل از اینکه به چنین سمتی برسد منتقد سرسخت انتخاب‌های امیر قلعه‌نویی در کادر فنی تیم ملی بود.

خداداد چندی پیش با انجام یک مصاحبه تند و تیز علیه امیر قلعه‌نویی انتخاب سعید الهویی را به عنوان دستیار اول سرمربی تیم ملی به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد قلعه‌نویی با چنین تصمیمی به طیف عظیمی از پیشکسوتان فوتبال بی‌حرمتی کرده است و این شخص(الهویی) در حد و اندازه مربیگری در تیم ملی فوتبال ایران نیست.

همین مصاحبه کافی بود تا امیر قلعه‌نویی در اقدامی قابل پیش‌بینی به خداداد عزیزی پستی را در تیم ملی پیشنهاد دهد، اما آن‌ها که خصوصیات اخلاقی خداداد را می‌شناختند شاید انتظار داشتند او با چنین پیشنهادی موافقت نکند، اما در کمال شگفتی خداداد عزیزی به دعوت امیر قلعه‌نویی پاسخ مثبت داد و حتی با لباس ورزشی در تمرین تیم ملی دیده شد.

این اقدام خداداد حتی شگفتی نزدیکان او را به دنبال داشته و این سؤال را به وجود آورده که آیا به راستی او از طرح انتقادات از امیر قلعه‌نویی به دنبال دستیابی به جاه و مقامی در کادر فنی تیم ملی بود یا اینکه آن اظهارات را از سر دلسوزی به زبان آورده بود؟! سؤالی که البته حالا پاسخش روشن شده و حضور خداداد در کادر فنی تیم ملی نشان می‌دهد که او پایبندی آن‌چنانی به انتقادات و نظرات خودش هم ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->