رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟ عضو کادرفنی تیم ملی فوتبال: برای تمام فیفادی‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ایم انتخاب رونالدو به عنوان برترین بازیکن تاریخ فوتبال از نگاه نشریه معتبر انگلیسی پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد تاریخ و ساعت بازی ایران و فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | مسیر سخت ایران برای صعود سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود
سرخط خبرها

حسن‌زاده: فشار حاصل از تماشاگران اجازه نمی‌دهد در مشهد پیروز شویم

  • کد خبر: ۱۸۲۴۵۰
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۴
حسن‌زاده: فشار حاصل از تماشاگران اجازه نمی‌دهد در مشهد پیروز شویم
سرمربی فرش‌آرای مشهد گفت: فشار روانی که در مشهد از هواداران به بازیکنان منتقل می‌شود مانع شده تا نتوانیم نخستین برد خود در مشهد را کسب کنیم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

محسن حسن‌زاده در گفتگو با شهرآرانیوز پس از تساوی فرش‌آرا مقابل شهرداری ساوه در خصوص علت از دست دادن امتیازات خانگی تیمش عنوان کرد: شاید بازیکنان دوست دارند مقابل هواداران برنده بازی باشند. همین موضوع بازیکنان جوان ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد و فشاری روی بازیکنان منتقل می‌کند که امیدوارم با نخستین بردی که در مشهد کسب خواهیم کرد این نقص فرش‌آرا نیز برطرف شود.

وی افزود: بازیکنانم می‌توانستند به راحتی ضربات پایانی را به گل تبدیل کنند. یک بازی یک طرفه در این دیدار شاهد بودیم. موقعیت‌های فراوانی ایجاد کردیم و عملکرد قابل قبولی ارائه دادیم. این موضوع برایم ارزشمند است که نشان می‌دهد تیم روند خوبی دارد. در ادامه می‌توانیم این نقص را نیز برطرف کنیم.

سرمربی فرش‌آرای مشهد گفت: فشار روانی که در مشهد از هواداران به بازیکنان منتقل می‌شود مانع شده تا نتوانیم نخستین برد خود در مشهد را کسب کنیم. بازیکنان دوست دارند ۳ امتیاز بازی خانگی را به تماشاگران تقدیم کنند. امروز اگر می‌توانستیم پس از گل نخست خود یک گل دیگر به ثمر برسانیم قطعا روند بازی را تغییر داده و نتیجه بهتری کسب می‌کردیم.

حسن‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا فرش‌آرا در نیم فصل نیاز به تقویت دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: باید این موضوع را با کادرفنی بررسی کنیم تا برای رفع نقص خود با کمک و حمایت مدیریت باشگاه بازیکن جذب کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->