ترکیب اصلی پرسپولیس باز هم دستخوش تغییرات شد! پایان کار بنیامین فرجی در تایلند با دومین مدال برنز مربی اینتر: طارمی یکی از نامزدهای جانشینی لائوتارو است هشدار جباری به ستاره‌های استقلال سیدحسین حسینی، تنها نماینده ایران در جمع بهترین‌های آسیا غیبت ستاره مشهدی ذوب آهن، مقابل مس رفسنجان توقف مذاکرات در پرسپولیس خداحافظی رامین رضاییان با استقلالی‌ها؟ + عکس جباری استقلال را تعطیل کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) سیاست شمسایی جواب داد | اولادقباد کوتاه آمد مخالفت تاجرنیا با سرمربیگری جباری در فصل بیست و پنجم پیشنهاد هلندی‌ها برای ستاره سابق استقلال| قایدی در بالاترین سطح آمادگی صلاح در آستانه جاودانگی تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و سلتاویگو | کارلتو امیدوار به معجزه در روز‌های بحرانی مهره ۷ میلیون دلاری در سبد خرید کارتال! آزمون سخت در انتظار ارونوف نیازمند در آب نمک پرسپولیس؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و وایادولید(۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)| برد به لطف ستاره‌ها ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال شد + سوابق
سرخط خبرها

فرش‌آرا ترک عادت نکرد

  • کد خبر: ۱۸۶۳۶۹
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۴
فرش‌آرا ترک عادت نکرد
فرش‌آرای مشهد در هفته هشتم لیگ برتر فوتسال مقابل نماینده سیرجان در مشهد متوقف شد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، فرش‌آرای مشهد در هفته هشتم لیگ برتر فوتسال در سالن شهید بهشتی مشهد عصر امروز به مصاف گهرزمین سیرجان رفتند که این دیدار در پایان با نتیجه ۳ بر ۳ به پایان رسید.

شاگردان حسن‌زاده که از ابتدای فصل موفق به پیروزی در مشهد نشده بودند، برای کسب ۳ امتیاز این دیدار پا در میدان گذاشتند. با وجود اینکه در نیمه نخست از حریف خود با یک گل عقب افتادند، اما در ثانیه‌های پایانی نیمه نخست توسط احمدرضا حسن‌پور و سینا اسدی کامبک زده و نیمه نخست را با برتری ۲ بر یک ره رختکن رفتند تا هواداران برای کسب نخستین پیروزی فرش در مشهد امیدوار کنند.

اما در نیمه دوم ورق برگشت و زردپوشان مشهدی ۲ گل دریافت کردند تا بازی برده را از دست رفته ببیند. در حالیکه ۷ دقیقه تا پایان بازی مانده بود، فرش‌آرا برای بازگرداندن نتیجه رو به تاکتیک پاورپلی آورد و توانست در حملات پرفشار خود روی اشتباه مدافع نماینده سیرجان صاحب ضربه پنالتی شود.

این پنالتی که برای سیرجانی‌ها خوشایند نبود با اعتراض شدید کادرفنی گهرزمین همراه و در ادامه اخراج سرمربی آنان شد. افضلی که پیروزی تیمش را بر باد رفته می‌دید، خروج خود از زمین را به تاخیر انداخت که منجر به ایجاد حواشی و فشار هواداران مشهدی از روی سکو‌ها شد. در نهایت پس از ۵ دقیقه توقف، پنالتی فرش‌آرا توسط سعید سروری به گل تبدیل شد.

فرش‌آرا با این تساوی ۱۱ امتیازی شده و به جایگاه ششم جدول رسیدند. نماینده سیرجان نیز با این تساوی ۱۴ امتیازی شد و در جایگاه پنجم جدول باقیماند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->