مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی !
سرخط خبرها

اختصاص ۸۰۰ مدرسه برای طرح اسکان خراسان رضوی در ایام پایانی ماه صفر

  • کد خبر: ۱۸۲۵۰۶
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
اختصاص ۸۰۰ مدرسه برای طرح اسکان خراسان رضوی در ایام پایانی ماه صفر
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ۵۰۰ مدرسه در طرح اسکان فعال هستند و در دهه پایانی صفر حدود ۸۰۰ مدرسه در سراسر استان برای خدمتگزاری و اسکان در اختیار زائران قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدامیر شوشتری در خصوص اقدامات آموزش و پرورش برای دهه پایانی صفر اظهار کرد: سال‌هاست که آموزش و پرورش به مانند بسیاری از نهاد‌ها در میزبانی زائران آقا علی ابن موسی الرضا (ع) در ایام نوروز، تعطیلات تابستان و دهه پایانی صفر همه همت خود را صرف می‌کند تا بتواند میزبانی شایسته‌ای از زائران به عمل آورد.

وی ادامه داد: در دهه پایانی صفر و شهادت امام رضا (ع) که زائران فراوانی به ویژه در قالب هیات‌های پیاده به زیارت می‌آیند، بنابراین تعداد زیادی از مدارس ما که در اطراف حرم مطهر رضوی قرار دارند، به صورت رایگان در اختیار هیات‌های پیاده قرار می‌گیرد.

شوشتری اضافه کرد: همچنین تعدادی از مدارس با معرفی از سوی پایگاه‌های اسکان تابستانی در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد. تعداد دیگری از مدارس مستقیماً با هیات‌های دیگر استان‌ها قرارداد دارند که این هیات‌ها در تاریخ برنامه‌ریزی شده در این مدارس اسکان داده می‌شوند. در حال حاضر ۵۰۰ مدرسه در طرح اسکان فعال هستند و در دهه پایانی صفر حدود ۸۰۰ مدرسه در سراسر استان برای خدمت‌گزاری و اسکان در اختیار زائران قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: طرح گام‌های عاشقی که در سال گذشته با حضور و همکاری مدیر مدرسه، همکاران فرهنگی، دانش‌آموزان و اولیای آنان خدمات رسانی و پذیرایی از زائران را انجام می‌دادند و الگو و قله خدمت‌رسانی به زائران محسوب می‌شود، امسال به ۸۰ مدرسه رسیده که در آن حضور گسترده دانش‌آموزان، روحانیون مستقر در این مدارس با برنامه‌های فرهنگی پیش‌بینی شده است.

شوشتری با اشاره به هیات خدمتگزاران به عنوان متولیان این حوزه، یعنی شهرداری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: اگرچه پایگاه‌هایی برای معرفی به مدارس داریم، اما با توجه به محدود بودن این پایگاه‌ها و منسجم شدن امور اسکان، بهتر است زائران برای استفاده از خدمات اسکان در مدارس با مراجعه به سامانه اسکان مراحل پذیرش را طی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->