ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی رو به رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند
سرخط خبرها

رصد هزاران کیلومتر فراتر از مرزها توسط پدافند هوایی ارتش

  • کد خبر: ۱۸۲۵۷۰
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
رصد هزاران کیلومتر فراتر از مرزها توسط پدافند هوایی ارتش
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دکترین دفاعی ایران مبتنی بر روابط دوستانه و متقابل با همه کشور‌های جهان به‌ویژه کشور‌های دوست و همسایه در منطقه غرب آسیا بوده و به‌کارگیری سلاح‌ها کشتار جمعی در دکترین نظامی ایران جایی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ «علیرضا صباحی‌فرد» در دیدار وابستگان نظامی خارجی مقیم جمهوری اسلامی ایران تعامل سازنده، اثرگذار، مثمرثمر و همچنین تبادل دانش با کشور‌های دوست و هم پیمان را در تمامی سطوح امری لازم و ضروری دانست و گفت: امروز نیروی پدافند هوایی ارتش با تکیه بر دانش و تجهیزات بومی در صیانت از حریم هوایی کشور، آسمان جمهوری اسلامی ایران را در چهار چوب قوانین بین‌المللی برای کشور‌های دوست به فضایی امن و برای هرگونه اقدام خصمانه به فضایی ناامن تبدیل کرده است.

وی اظهار داشت: بعد از فرمان تاریخی فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر تشکیل نیروی پدافند هوایی در دهم شهریور سال ۱۳۸۷، ارتش جمهوری اسلامی ایران به پیشرفت‌های شگرفی در دانش طراحی و ساخت سامانه‌های پدافندی کشف و مقابله با پهپاد‌های پرسه‌زن، انتحاری و ریزپرنده، پیاده‌سازی الگوریتم‌های روز بومی در ارتباطات امن، ارتقاء و بهینه‌سازی سامانه‌های موشکی با برد‌های متنوع سامانه‌های جنگ الکترونیک و ورود به حوزه‌های علمی، سامانه‌های لیزری، هوش مصنوعی، نانو و کوانتوم دست یافته است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش بیان کرد: در راستای حفظ وضعیت عملیاتی سامانه‌های پدافندی، نیروی پدافند هوایی همواره با تکیه بر اصول و روش‌های نوین علمی، بهره‌گیری از دانش و تجربه افسران فنی، تفکرات راهبردی و مدیریت سیستمی مدیران مربوطه به‌عنوان نیروی پیشگام پیوسته با تدوین، برنامه‌ریزی و اجرای آخرین روش‌های جاری در ارتش‌های جهان افزایش قابلیت اطمینان و عملکرد عملیاتی تجهیزات را در دستور کار خویش قرار داده است. هم‌اکنون نیز جدیدترین الگو‌ها و استاندارد‌های نگهداری و تعمیر سامانه‌ها را پیاده‌سازی و اجرا می‌کند.

سرتیپ صباحی‌فرد با اشاره به سایر وظایف نیروی پدافند هوایی ارتش تصریح کرد: جمع‌آوری اطلاعات با کشف و شناسایی اهداف تا صد‌ها کیلومتر فراتر از مرز‌ها توسط سامانه‌های کاملا بومی از دیگر اقدامات مبتنی بر فناوری است که با تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی ضمن ایجاد آگاهی وضعیتی و اشراف اطلاعاتی، کمک شایانی به طرح‌ریزی‌های تاکتیکی و عملیاتی نیروی پدافند هوایی کرده و به عنوان خرد و چشم بینای پدافند هوایی، قدرت بازدارندگی در پدافند هوایی کشور را ارتقاء داده است.

وی ادامه داد: این پیشرفت‌ها را مدیون هدایت هوشمندانه فرمانده معظم کل قوا، نخبگان و دانشمندان صنایع دفاعی کشور، پایوران ولایتمدار و پایبند به اصول انضباطی می‌دانیم که شعار «ما می‌توانیم» را سر لوحه اصول اعتقادی و عمل خود قرار داده‌اند و از نتایج این راهبرد می‌توان به طراحی و تولید انواع سامانه موشکی مجهز و متکی به فناوری روز مانند تلاش، ۱۵ خرداد، جوشن، باور ۳۷۳، مجید، خاتم، سراج، رادار‌های کشف و شناسایی کاوش، مطلع الفجر، بینا و کاشف اشاره کرد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تاکید کرد: پیام نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و به‌ویژه پدافند هوایی ارتش به همه کشور‌های دوست و هم پیمان که شما به عنوان نمایندگان آن‌ها در این جلسه حضور دارید، پیام صلح و دوستی است. در چارچوب روابط فی‌مابین اعلام می‌دارم که این نیرو آمادگی گسترش همکاری‌های مختلف نظامی در حوزه‌های آموزشی، برگزاری رزمایش‌های مشترک، تبادل تجربیات فنی و عملیاتی و دیدار‌های دوجانبه را دارد.

سرتیپ صباحی فرد گفت: دکترین دفاعی ایران مبتنی بر روابط دوستانه و متقابل با همه کشور‌های جهان به‌ویژه کشور‌های دوست و همسایه در منطقه غرب آسیا بوده و نیرو‌های نظامی با به‌کارگیری آخرین تجهیزات روزآمد و اتکا به توانمندی‌های داخلی، برابر فتوای فرمانده معظم کل قوا از سلاح‌های کشتار جمعی و نامتعارف بی‌نیاز بوده و به‌کارگیری این سلاح‌ها در دکترین نظامی ما جایی ندارد.

وی تصریح کرد: حضور شما مهمانان ارجمند را در آیین گرامیداشت سالروز نیروی پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران ارج نهاده و از شما می‌خواهم سلام گرم من و همچنین، پیام صلح و دوستی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی پدافند هوایی را به ارتش و مردم میهنتان برسانید.

در این مراسم همچنین سرهنگ «اسلاوو میرکوتون» وابسته نظامی کشور لهستان به عنوان ارشد وابستگان نظامی کشور‌های خارجی طی سخنانی از فرمانده نیروی پدافند هوایی که فرصت تعامل با ارتش ایران و آشنایی با اندیشه‌های متعالی ارتش جمهوری اسلامی ایران را فراهم کرده، تشکر کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->