آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
سرخط خبرها

واژگونی اتوبوس در جاده مرودشت-سعادت‌شهر ۳ کشته و ۲۳ مصدوم برجای گذاشت (۱۳ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۲۶۲۰
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸
واژگونی اتوبوس در جاده مرودشت-سعادت‌شهر ۳ کشته و ۲۳ مصدوم برجای گذاشت (۱۳ شهریور ۱۴۰۲)
واژگونی اتوبوس در جاده مرودشت در استان فارس ۳ کشته و ۲۳ مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، مرادیان رئیس اورژانس فارس گفت: با اعلام واژگونی اتوبوس در جاده مرودشت به سعادتشهر ۵ دستگاه آمبولانس اورژانس و ۲ دستگاه آمبولانس هلال احمر به محل حادثه اعزام شد. در این حادثه سه نفر پیش از رسیدن اورژانس جان باختند و ۲۳ نفر مصدوم و به بیمارستان شهید مطهر مرودشت منتقل شدند.

وی گفت این حادثه در محور مواصلاتی مرودشت- سعادتشهر (تنگ خشک) به مرکز پیام اورژانس اعلام و بلافاصله تیم‌های عملیاتی به محل اعزام شدند و ۷ دستگاه آمبولانس و سوپروایزر فرماندهی عملیات برای رسیدگی به این حادثه اعزام شدند و همزمان، بیمارستان‌های مطهری مرودشت و امام صادق سعادت‌شهر و بالگرد و اتوبوس آمبولانس در حالت آماده باش قرار گرفتند.

سرهنگ عبدالهاشم دهقانی پلیس راه شمال فارس نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم گفت امروز ساعت ۱۰ دقیقه به ۹ صبح اتوبوسی از تهران به مقصد شیراز در ۵ کیلومتری سعادت شهر به عسهلت عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی راننده به تپه اطراف جاده برخورد می‌کند که تاکنون سه نفر فوت و دیگر مجروحان به بیمارستان منتقل شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->