گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟
سرخط خبرها

محدودیت‌های ترافیکی راه‌های کشور در روز‌های تعطیل پیش رو اعلام شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۲۶۵۲
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۶
محدودیت‌های ترافیکی راه‌های کشور در روز‌های تعطیل پیش رو اعلام شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۲)
مرکز مدیریت راه‌های کشور محدودیت‌های ترافیکی را در بازه زمانی ۱۳ تا ۱۹ شهریور در برخی محورهای مواصلاتی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تردد موتورسیکلت‌ها (به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی) از ساعت۱۲ دوشنبه۱۳شهریور تا ساعت۶صبح یکشنبه ۱۹شهریور از محور‌های کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران - سمنان - مشهد و برعکس ممنوع است.

برپایه این گزارش، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت۱۴ تا ۲۴ روز‌های دوشنبه تا پنجشنبه در مورخ‌های ۱۳ تا ۱۶شهریور از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس‌راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت۱۷ تا ۲۴ همان روز از کرج میدان امیرکبیر و آزادراه تهران – شمال به سمت مرزن‌آباد به‌صورت یک‌طرفه خواهد بود.

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت۱۴ تا ۲۴ روز‌های جمعه و شنبه(۱۷ و ۱۸ شهریور) از کرج و ابتدای آزادراه تهران - شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس‌راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت۱۷ تا ۲۴ همان روز از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران یک‌طرفه خواهد بود.

این گزارش حاکی است در محور هراز نیز تردد همه وسایل‌نقلیه (به استثنای خودرو‌های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت۱۴ تا ۲۲ روز‌های جمعه و شنبه (۱۷ و ۱۸ شهریور) از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و از ساعت ۱۶ تا ۲۲ همان روز از آب اسک به رودهن (محدوده مشاء) در صورت اعلام ماموران مستقر در محل، به صورت مقطعی یک‌طرفه خواهد بود.

بر اساس این گزارش، در محور کندوان نیز تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس و برعکس همچنان ممنوع اعلام شده است.

در محور هراز، تردد تریلر‌ها همچنان ممنوع بوده و تردد خودرو‌های کامیون و کامیونت (به استثنای خودرو‌های حامل مواد سوختنی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۴ و ۱۵ شهریور) و همچنین از ساعت ۶ تا ۲۴ روز‌های جمعه و شنبه (۱۷ و ۱۸ شهریور) از این محور ممنوع است.

بر این اساس، تردد خودرو‌های کامیون و تریلر (به استثنای خودرو‌های حامل موادسوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ سه‌شنبه ۱۴ شهریور در محور آستارا- اردبیل و برعکس ممنوع است.
همچنین تردد خودرو‌های کامیون و تریلر (به استثنای خودرو‌های حامل موادسوختی و فاسدشدنی) از ساعت هشت تا ۲۴ روز‌های چهارشنبه و جمعه (۱۵ و ۱۷ شهریور) در این محور ممنوع اعلام شده است.

گفتنی است تردد خودرو‌های کامیون و تریلر (به استثنای خودرو‌های حامل موادسوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ سه‌شنبه ۱۴ شهریور در محور قدیم رشت- قزوین و برعکس ممنوع خواهد بود.

از سویی، تردد خودرو‌های کامیون و تریلر (به استثناء خودرو‌های حامل موادسوختی و فاسدشدنی) از ساعت هشت تا ۲۴ روز‌های چهارشنبه و جمعه (۱۵ و ۱۷ شهریور) در این محور ممنوع اعلام شده است.

لازم به ذکر است اجرای محدودیت‌های یاد شده منوط به افزایش حجم تردد در محور‌ها بوده و درصورتی که وضعیت ترافیک عادی باشد، با انجام هماهنگی این محدودیت‌ها لغو خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->