نهضت همگانی پیشگیری از اعتیاد با اجرای طرح «شهید مهرورزی» در مشهدمقدس  تاریخچه حمل و نقل عمومی؛ از شرکت تعاونی تا سازمان نظارت بر تاکسی‌رانی در شهرداری مشهد | وقتی تاکسی‌ها به خیابان‌ آمدند کمک بزرگ کاپیتان تیم ملی قطر به آوارگان فلسطینی افزایش حدود ۴برابری دوچرخه‌های اشتراکی در مشهد طی دوره ششم مدیریت شهری دادستان کل کشور در مشهد: کاهش حضور دولت در موضوعات اقتصادی رویکرد خوبی است ۹۰ دقیقه گفت وگوی شفاف شهری با مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد قلندرشریف: مشهد در حمل‌ونقل عمومی، شهری پیشرو است | شهروندان با استفاده از وسایل نقلیه عمومی، به کاهش آلودگی هوا کمک کنند + فیلم استقبال از بهار ۱۴۰۵ در مشهد، خلاقانه‌تر از سال‌های گذشته با تغییر در شاخص‌های خلاقیت هوای مشهد در وضعیت بحرانی | شاخص آلودگی به عدد ۲۰۸ رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی روباز و لغو رویداد‌های ورزشی در مشهد، طی فردا پنجشنبه ٢۴ مهر ۱۴۰۴ محیط زیست برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) حمل‌ونقل شهری، متهم اصلی آلودگی هوای مشهد با سهم ۶۵ درصدی سازمان فاوای شهرداری مشهد از اجرای پروژه‌های هوشمندسازی مبلمان و زیرساخت‌های شهری خبرداد راهیابی ۳ اثر نمایشی از مشهد به شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تداوم آلودگی شدید در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی قوه‌قضائیه: نقش‌آفرینی خیران در حوزه آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم ضروری است میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی مشهد باید به ۵ سال برسد افتتاح ۵ انبار حوادث خدمات شهری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور نمره قبولی سازمان بازرسی خراسان رضوی به اقدامات شهرداری مشهد در زمینه ساخت مترو برای زائران و مجاوران حرم رضوی + فیلم
سرخط خبرها

سفر به سرزمین وحی

  • کد خبر: ۱۸۳۱
  • ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۵
سفر به سرزمین وحی
اولین مسافران خراسان رضوی هم زمان با ولادت باسعادت ثامن الائمه(ع) راهی سرزمین وحی شدند

نگار هاشمیان - فقط 20 روز به آغاز ماه حج، ماه بندگی و دلدادگی حاجیان با معبود خود، باقی مانده است و روز گذشته، هم زمان با ولادت باسعادت امام رضا(ع) اولین گروه زائران بیت ا...الحرام از خراسان رضوی، لبیک گویان به مدینه النبی(ص) رفتند تا پس از زیارت مرقد نورانی پیامبر اکرم(ص) و ائمه بقیه(ع) غبار از دل بشویند و راهی سرزمین وحی شوند.پرواز 1562 هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در ساعت 5:30 به وقت ایران از فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد به سمت مدینه منوره پرواز کرد تا زائران مرقد پیامبر اسلام(ص) و خانه کعبه را به میعادگاه عاشقی برساند.اولین پرواز زائران خراسان رضوی در قالب 2 کاروان و 254 زائر با بدرقه مسئولان حج و زیارت، بعثه مقام معظم رهبری و مسئولان فرودگاهی استان همراه بود.امسال زائران خراسان شمالی سرزمین وحی نیز میهمان فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد خواهند بود. این خبر را معاون حج و زیارت خراسان رضوی در حاشیه مراسم اعزام زائران خراسانی به سرزمین وحی اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی، رضا درگاهی با اشاره به این موضوع، گفت: 10 هزار و 540 زائر با 44 پرواز در بازه زمانی 23 تیرماه تا 14 مرداد از فرودگاه مشهد به عربستان اعزام خواهند شد و پروازهای بازگشت کاروان های حاجیان خراسان رضوی از 2 شهریور آغاز و تا 13 شهریور تدارک دیده شده است.وی از اعزام یک کاروان زائران مشهدی از فرودگاه بیرجند خبر داد و گفت: امکان افزایش چند کاروان دیگر نیز به استان در فرصت باقی مانده وجود دارد که اقدامات لازم در استان برای اعزام ایشان صورت پذیرفته است.
به گزارش ایرنا، همچنین مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی در حاشیه بدرقه نخستین کاروان حجاج خراسانی گفت: 4۴۴۰ زائر در قالب ۳۲ کاروان از مشهد، 4۴۹۰ زائر در قالب ۳۲ کاروان از شهرستان های خراسان رضوی و حدود 1600 زائر در قالب ۱۱ کاروان از خراسان شمالی به سرزمین وحی مشرف می شوند.۵۴.۲ درصد زائران امسال حج تمتع از خراسان رضوی را زنان و ۴۵.۸درصد آنان را مردان تشکیل می دهند.
پیش از این گفته شده بود که از مجموع کاروان های اعزامی 35 کاروان به صورت مدینه قبل و 30 کاروان به عنوان مدینه بعد اعزام خواهند شد. حالا طبق برنامه ریزی های انجام شده ۵۰۰ زائر جدید طی بازه زمانی ۱۱ تا ۱۵ مرداد عازم کشور عربستان می شوند و اقدامات مربوط به واکسیناسیون آن ها نیز انجام شده است.استان خراسان رضوی بعد از تهران بیشترین تعداد زائر در حج تمتع کشور را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->