وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است
سرخط خبرها

اعلام آمادگی ارمنستان برای مذاکره فوری با آذربایجان

  • کد خبر: ۱۸۳۳۴۲
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵
اعلام آمادگی ارمنستان برای مذاکره فوری با آذربایجان
نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در تماس تلفنی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه آمادگی خود را برای مذاکرات فوری با الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان به منظور کاهش تنش در مرزهای دو کشور اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر نخست وزیر ارمنستان در بیانیه‌ای گفت: پاشینیان آمادگی خود را برای گفتگو‌های فوری با رئیس جمهور آذربایجان با هدف کاهش تنش ابراز کرد.

در این بیانیه با اشاره به سخنان مکرون مبنی بر این که کاهش تنش در امتداد مرز‌ها یک ضرورت است، بر پایبندی خود به حل دیپلماتیک همه مسائل تاکید شد.

دفتر پاشینیان همچنین امروز اعلام کرد که رهبر ارمنستان در گفتگو‌های تلفنی با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، ایراکلی گاریباشویلی، نخست وزیر گرجستان و ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، مسائل مشابهی را مطرح کرده است.

وزارت امورخارجه ارمنستان نیز امروز در بیانیه‌ای ضمن تاکید بر تعهد این کشور برای حل و فصل منازعه با جمهوری آذربایجان، از آمادگی ایروان برای از سرگیری مذاکرات با باکو خبر داد.

در متن این بیانیه ضمن تاکید بر تلاش برای پیدا کردن یک راه حل مناسب برای مسائل موجود، آمده است: «اظهارات مبنی بر تدارک ایروان برای اقدامات تحرک آمیز کاملا بی‌اساس است. ارمنستان هیچ قصدی برای تشدید اوضاع ندارد، بلکه همچنان آماده بحث در مورد راهکار‌های پیشنهادی پیشین برای کاهش تنش است.»

اشاره این وزارتخانه به اظهارات وزارت امورخارجه جمهوری آذربایجان است که هفته گذشته ارمنستان را به تمرکز نیرهایش در مرز مشترک و خرید تسلیحات جدید متهم کرد و آن را اقدامی تحرک آمیز و تنش زا خواند.

این بیانیه در پایان خاطرنشان می‌کند: «ما از همه شرکای مایل به ایجاد ثبات منطقه‌ای می‌خواهیم تا این موضوع را در نظر داشته باشند که ارمنستان آماده است تا در اولین فرصت مناسب مذاکرات با جمهوری آذربایجان را ادامه دهد.»

پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال ۲۰۲۰ که با قرارداد آتش بس به میانجیگری روسیه به پایان رسید، سه تا ۶ هزار نیروی حافظ صلح روسی در منطقه حاضر شده و تلاش برای برقراری آتش بس بین طرفین را آغاز کردند، ولی در ۳۳ ماه گذشته، آتش بس بین طرفین آذری و ارمنی بار‌ها نقض شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->