پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نقشه شوم عاشق دل شکسته برای انتقام گرفتن از زنان

  • کد خبر: ۱۸۳۴۰۵
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
نقشه شوم عاشق دل شکسته برای انتقام گرفتن از زنان
مردی که به بهانه انتقام از زنان خانمی را به خوابی ۲ روزه فرستاده بود، بازداشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات پلیسی در مورد این ماجرا زمانی شروع شد که زن میانسالی که از بیهوشی ۴۸ساعته بیرون آمده بود به شعبه هفتم دادسرای ویژه سرقت مراجعه کرد و به بازپرس محمد، ولی بیراموند گفت: شوهرم فوت شده است و یک پسر دارم. مدتی قبل با یک آقا آشنا شدم. او خود را قاضی معرفی کرده بود و خیلی مواقع که او را می‌دیدم بی‌سیم همراهش بود. ما چند بار با هم بیرون رفتیم تا بیشتر آشنا شویم، چون در نهایت قصد ازدواج داشتیم.

این زن ادامه داد: چند روز قبل برای آشنایی بیشتر با این مرد او را به خانه دعوت کردم. وقتی آمد یک بطری آب هویج همراهش بود. هرچه اصرار کردم خودش نخورد و گفت همان موقع که آب‌هویج را خریده، به اندازه کافی خورده است و الان میل ندارد. من پس از آنکه آب هویج را خوردم دیگر هیچ چیز یادم نمی‌آید و وقتی به هوش آمدم در بیمارستان بودم. پسرم می‌گفت بعد از آنکه ۴۸ ساعت از من بی‌خبر بوده و هرچه زنگ زده جوابش را نداده‌ام سراغم آمده و من را بیهوش پیدا کرده و به بیمارستان برده است.

این زن درباره شکایت خود گفت: بعد که از بیمارستان مرخص شدم فهمیدم آن مرد همه طلا‌ها و اسناد و مدارک و اموال باارزشی را که داشتم و چند میلیارد قیمت دارد با خودش برده است.

به این ترتیب پرونده‌ای تشکیل و موضوع سرقت به ماموران پایگاه چهارم آگاهی سپرده شد.

زن شاکی در اداره پلیس بار دیگر گفت: من ۴۸ ساعت بیهوش بودم و شست‌وشوی معده جانم را نجات داد. طلا و جواهر اسناد و مدارکم به ارزش چند میلیارد به همراه خودرو پژو ۲۰۶ من سرقت شده است.

با به دست آمدن این سرنخ پلاک خودرو سرقتی به واحد‌های انتظامی اعلام و دو هفته بعد متهم در حالی که سوار بر این خودرو با پلاک مخدوش قصد ورود به محدوده طرح ترافیک داشت، دستگیر و در بازرسی از خودرو بی‌سیم کشف شد.

متهم در بازجویی‌ها اعتراف کرد: چند سال پیش قصد ازدواج با دختر همسایه را داشتم، اما وقتی به خواستگاری رفتم گفتند باید کار و درآمد بالا داشته باشم برای همین به خارج رفتم و کار کردم و همه درآمدم را برای دختر مورد علاقه‌ام در ایران فرستادم. وقتی به ایران آمدم، فکر می‌کردم قرار است با هم زندگی کنیم. اما در کمال ناباوری دیدم که دختر مورد علاقه‌ام همه پول‌های من را دلار کرده و با دوستم که به خواستگاری‌اش رفته ازدواج کرده است. این باعث شکست و وضع بد و افسردگی من شد و حتی در بیمارستان بستری شدم. بعد از آن از زنان و دختران متنفر شدم و تصمیم به انتقام گرفتم. این اولین مورد جرم من بود و دنبال سوژه دیگری بودم که دستگیر شدم.

این در حالی است که بررسی اولیه از احتمال وجود قربانیان دیگری هم خبر می‌دهد و تحقیقات در این باره ادامه دارد.

منبع: سایت جنایی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->