جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله سگ ولگرد به تعدادی از شهروندان قوچانی| انگشت دست یک نفر طعمه شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۳۴۸۱
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۳
حمله سگ ولگرد به تعدادی از شهروندان قوچانی| انگشت دست یک نفر طعمه شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۲)
سه شب پیش یک قلاده سگ ولگرد در منطقه فرهنگیان ۳ قوچان به تعدادی از شهروندان حمله کرده که متأسفانه در این حادثه انگشت شست یکی از شهروندان قوچانی طعمه دندان‌های این سگ ولگرد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس مطلب ارائه شده توسط مردم در فضای مجازی مبنی بر اینکه یکی از شهروندان قوچانی در پنج شنبه شب گذشته در منطقه فرهنگیان ۳ این شهر مورد حمله سگ ولگرد قرار گرفته و دچار آسیب جدی شده است.

طی پیگیری‌ها از منابع آگاه بیمارستانی این حادثه تأیید شد که متأسفانه مشخص شد یک قلاده سگ ولگرد به چند شهروند قوچانی در این منطقه حمله کرده و انگشت شست یکی از این افراد طعمه دندان‌های این سگ بوده و منجر به قطع شدن آن شده است.

بر اساس اخبار واصله در حال حاضر این شهروند در بیمارستان مشهد تحت مداوا قرار گرفته است.

به خاطر حساسیت این موضوع پیگیری‌ها برای مشخص شدن شرح این حادثه انجام شد که این جوان ۳۶ ساله  حادثه را اینگونه روایت و اظهار کرد: روز پنج شنبه حوالی ساعت ۵ عصر درب منزل مشغول تعمیرات و بنایی بودم که احساس کردم چیزی از پشت لباسم را گرفته است.

مصطفی علی نژاد ادامه داد: ابتدا فکر کردم شخصی لباسم را گرفته، اما بعد متوجه شدم یک سگ است؛ دستم را به طرفش آوردم تا دور شود، اما سگ به دستم چسبید و هر چی دور می‌کردم دور نمی‌شد.

وی با بیان اینکه این سگ مثل گرگ فقط حمله می‌کرد و نمی‌توانستم به هیچ طریقی آن را از خود دور کنم، اظهار کرد: سگ از همان ابتدا دستم را گاز گرفت و انگشتم جدا شد؛ متأسفانه به یکی دیگر از همسایه‌ها که مرد تقریباً ۴۵ ساله بود نیز حمله کرده و به او هم آسیب رساند.

علی نژاد افزود: فکر می‌کنم یکی از همسایه‌ها سگ را با چوب یا چاقو از پا درآورد و در این اتفاق انگشت شست دست چپم قطع شد و ۴ سوراخ با عمق یک سانتی در پا و ۳ سوراخ در پشتم به جا مانده است.

وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه بیمارستان قوچان برای انگشت قطع شده نتوانستند کاری انجام دهند در بیمارستان امدادی مشهد بستری هستم، اما اینجا هم نتوانستند انگشتم را پیوند بزنند.

این جوان قوچانی با تاکید بر اینکه بار‌ها برای جمع آوری سگ‌های ولگرد منطقه فرهنگیان ۳ به شهرداری مراجعه داشته‌ام، گفت: در همان لحظه که سگ به من حمله کرد بچه‌های کوچکم به خانه رفته بودند و در این حادثه بیشتر از همه کودکان ترسیدند، اگر به جای من این سگ به کودکان حمله کرده بود چه کسی پاسخگو می‌شد؟

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->