مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش رئیس رسانه ملی به شایعه توقف سریال «سلمان فارسی»

  • کد خبر: ۱۸۳۵۱۱
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۷
واکنش رئیس رسانه ملی به شایعه توقف سریال «سلمان فارسی»
رئیس رسانه ملی در صفحه مجازی‌اش با انتشار تصویری از خودش و داود میرباقری کارگردان سریال «سلمان فارسی» نسبت به خبرسازی‌ها درباره توقف این مجموعه تلویزیونی واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند ساعتی است که در برخی از رسانه‌ها و کانال‌های مجازی خبر از توقف سریال «سلمان فارسی» دادند و همچنین به آتش‌سوزی در لوکیشن کاروانسرای مرمر پرداختند. اما واقعیت چیز دیگری بود که روابط عمومی این سریال توضیحاتی ارائه کرد. 

او در گفت‌وگویی توضیح داده بود: "آتش‌سوزی کنترل‌شده‌ای در جریان قصه اتفاق می‌افتد، چون کار در شب بود و صحنه‌ای کاروانسرا دچار آتش‌سوزی می‌شود، عوارض این آتش‌سوزی چیست؟ فیلمبرداری این بخش تمام می‌شود تا این بخش‌هایی که آتش گرفته است به حالت اصلی و اولیه برگردد و کار دوباره از سر گرفته شود."

روابط عمومی این سریال همچنین درباره شایعه‌ای که در فضای‌مجازی در خصوص قهر داود میرباقری و اختلافات او پخش کرده بودند نیز این‌طور واکنش نشان داد: این حرف و حدیث‌ها از اساس اشتباه است؛ نکته خاصی وجود ندارد و ظرف چند روز آینده با ترمیم دکور، پروژه دوباره تصویربرداری‌اش را ادامه خواهد داد، جالب است که ساخت‌وساز‌های گسترده‌ای در بخش ماربین که کنار مجموعه کاروانسرای مرمر است در دستور کار قرار دارد.

پیمان جبلی رئیس رسانه ملّی نیز در صفحه مجازی (ویراستی) خودش با انتشار تصویری از خود و داود میرباقری بر سر صحنه سریال «سلمان فارسی» به شایعه توقف این مجموعه تلویزیونی واکنش نشان داد و این‌طور نوشت: "تولید مجموعه پرافتخار سلمان فارسی به رهبری استاد بزرگوار داوود میرباقری در سخت‌ترین مراحل تولید با قدرت ادامه دارد. بی‌تردید این اثر نقطه عطفی پرفروغ در کارنامه درخشان استاد میرباقری و تاریخ سریال‌سازی تاریخی در ایران خواهد بود. "

قرار است در چند روز آینده سریال «سلمان فارسی» به تصویربرداری خودش ادامه دهد. همچنین ساخت و ساز‌ها به صورت گسترده در لوکیشن ماربین ادامه دارد و همچنین لوکیشن‌یابی در استان سمنان و ساخت و ساز لوکیشن‌های مربوط به فصل حجاز در شهرک سینمایی نور نیز در دستور کار قرار دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->