هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

تعداد مصدومان و بیماران سفر اربعین امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است

  • کد خبر: ۱۸۳۵۵۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
تعداد مصدومان و بیماران سفر اربعین امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است
رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین از استفاده ۵۶۷ هزار و ۳۴۸ زائر اربعین از خدمات فوریت‌های پزشکی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر با اشاره به انتقال دو هزار و ۵۸۵ مصدوم حوادث ترافیکی به مراکز درمانی توسط اورژانس، یادآور شد: در این مدت، ۳۳ مصدوم و بیمار به وسیله بالگرد‌های اورژانس به مراکز درمانی استان‌های مرزی و ۶۶ بیمار و مصدوم نیز توسط هواپیما از ایلام به تهران منتقل شده‌اند. همچنین از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور، ۵۴ هزار و ۷۳۹ نفر نیز دچار گرمازدگی شده بودند که ۶ هزار و ۸۳۵ نفر، سرم درمانی شده اند.۸ هزار و ۷۵۸ مصدوم و بیمار در این ایام توسط نیرو‌های اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده اند که نسبت به سال گذشته، کاهش داشته است.

وی آمار گرمازدگی و سرم درمانی بیماران دچار گرمازدگی را در مقایسه با بیش از ۸ میلیون تردد رفت و برگشت زائران را بالا ندانست و گفت: خوشبختانه مرگ و میر ناشی از گرمازدگی نداشتیم و از سوی دیگر تمهیدات خوبی از جمله اتاق و کانکس‌های سرد در مرز‌ها در نظر گرفته شده بود که در بهبود وضعیت بسیاری از بیماران، نقش موثری ایفا کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تزریق ۸۶ هزار و ۶۷۰ دُز واکسن برای اتباع بیگانه در ورودی مرز‌های شرقی کشور، یادآور شد: در این مدت ۹ هزار و ۱۸۷ بیمار در بیمارستان‌ها پذیرش و یک هزار و ۷۸۰ بیمار و مصدوم، بستری شده و ۴۴۲ عمل جراحی و ۳۳ مورد جراحی اورژانس برای آن‌ها انجام شده است. همچنین ۴۰۹ هزار و ۸۴ مراجعه کننده به مراکز جامع سلامت در مناطق مرزی ۸ گانه ثبت شده که ۸۶ هزار و ۵۵۲ نفر، خدمات بهداشتی و درمانی و یک هزار و ۳۴۲ نفر، خدمات دندانپزشکی و دو هزار و ۳۰۴ مورد نیز خدمات آزمایشگاهی را دریافت کرده اند.

به گفته میعادفر در این مدت ۱۲ هزار و ۶۷۳ بازدید بهداشتی از مراکز اقامتی و موکب ها، ۵۷ هزار مورد بازدید از مراکز طبخ غذا و ۱۵۶ هزار متر مکعب کلرسنجی توسط بازرسان بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده است. همچنین در این مدت یک هزار و ۹۲۴ ویزیت طب ایرانی برای زائران انجام و ۳۰ هزار جلد کتاب «زیارت به سلامت» و ۲۰ هزار بسته دارو‌های گیاهی نیز توزیع شده است.

وی با اشاره به همکاری سازمان انتقال خون در تامین خون مورد نیاز برای موارد ضروری جهت خدمت رسانی به زائران، گفت: ۲۲۳ واحد خونی در این مدت برای مصدومان و بیماران، تامین شد و مورد استفاده قرار گرفت.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه بر اساس پیش بینی‌ها حدود ۶ میلیون نفر در دهه پایانی ماه صفر به مشهد مقدس سفر می‌کنند، گفت: کمیته بهداشت و درمان در این راستا هماهنگی‌های لازم را انجام داده و بیمارستان‌های صحرایی، درمانگاه‌های سیار، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس، اورژانس هوایی و آمبولانس در مشهد مقدس و مسیر‌های پیاده روی زائران از سبزوار تا مشهد، مستقر می‌شوند و این امکانات از فردا تا پایان مراسم عزاداری دهه پایانی صفر استقرار خواهند داشت تا خدمات مورد نیاز بیماران و مصدومان حرم مطهر رضوی نیز به نحو شایسته‌ای ارائه شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->