وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: ۷۰۰ واحد صنفی در دهه پایانی صفر فعال است | شناسایی نیاز زائران، وظیفه ماست

  • کد خبر: ۱۸۳۷۴۱
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳
فرماندار مشهد: ۷۰۰ واحد صنفی در دهه پایانی صفر فعال است | شناسایی نیاز زائران، وظیفه ماست
فرماندار مشهد گفت: دیدگاه امروز نسبت به زائر متفاوت است و امروز باید برای رفع نیاز زائر به آن مراجعه کنیم نه اینکه زائر به ما مراجعه کند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

محسن داوری در گفت‌وگو با شهرآرانیوز دیدگاه امروز به زائر را نسبت به گذشته متفاوت برشمرد و اظهار کرد: امروز ما باید برای رفع نیاز زائر به او مراجعه کنیم. ماموریت‌هایی را به دستگاه‌های مختلف محول کردیم و بر عملکرد آنان در راستای این هدف نظارت کردیم که خوشبختانه شرایط مطلوبی حاکم است.

وی افزود: در نظارت باید چند بخش را مدنظر داشت که یکی از آن‌ها تامین کالاهای اساسی است که باید در دسترس زائران باشد که در راستای تحقق این امر 700 واحد صنفی مستقر و در اپلیکیشن نشان جای‌گذاری شده است.

فرماندار مشهد فراهم کردن شرایط خرید مناسب را یکی دیگر از حوزه‌های مهم برشمرد و گفت: کالاها باید برچسب قیمت داشته باشد که قیمت‌ها در بازار مشخص است، بر واحدهای صنفی نظارت است که اجحافی در حق مردم نشود که در راستای نظارت 4 پایگاه در 4 خیابان منتهی به حرم مستقر است.

داوری با اشاره به شرایط مطلوب حوزه سلامت و برقراری پایگاه‌های سلامت، بیان کرد: نان، از جمله حوزه‌های مهم است که ایام پایانی ماه صفر تعداد نانوایی‌های اطراف حرم مطهر رضوی افزایش یافته است و در مجموع 60 نانوایی اطراف حرم مطهر رضوی مستقر است. تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم که در حوزه نان با کمبود مواجه نشویم.‌‎

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->