عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو و پیشانی را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۲ دقیقه پیاده‌روی بعد از خوردن غذا چه تاثیری بر سلامت افراد دارد؟

  • کد خبر: ۱۸۳۸۳۰
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
۲ دقیقه پیاده‌روی بعد از خوردن غذا چه تاثیری بر سلامت افراد دارد؟
پیاده‌روی بخشی از سبک زندگی مردم در منطقه مدیترانه است و در یک برنامه تغذیه‌ایِ سالم، جایگاه ویژه‌ای دارد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از «سی‌ان‌ان»، بسیاری از مطالعات کارشناسی نشان داده است که پیاده‌روی خطر ابتلا به دیابت، کلسترول بالا، بیماری قلبی، سکته مغزی و برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد و در عین حال استخوان‌ها را تقویت می‌کند، سلامت مغز را بهبود می‌بخشد، از زوال عقل و افسردگی جلوگیری می‌کند و همچنین موجب کاهش وزن می‌شود.

یکی از مزیت‌های پیاده‌روی که نمی‌توان آن را نادیده گرفت، تاثیرش بر کاهش قند خون است. البته نیازی نیست برای آن زمان خیلی زیادی صرف کنیم. طبق نتایج منتشرشده یک مطالعه در مجله «اسپرتس مدیسین» در سال ۲۰۲۲، دو تا پنج دقیقه پیاده‌روی بعد از صرف غذا برای کاهش میزان قند خون کافی است.

آیدان بافی، یکی از نویسندگان پژوهش و دانشجوی دکترا در گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی در دانشگاه «لیمریک» در ایرلند، می‌گوید: ایستادن بعد از غذا نیز می‌تواند کمک کند، اما نه به اندازه پیاده‌روی.

بافی گفت: ایستادن‌های متناوب بعد از صرف غذا در مقایسه با نشستن طولانی به میزان ۹.۵۱ درصد قند خون را کاهش می‌دهد. با این حال پیاده‌روی متناوب و آهسته در طول روز در مقایسه با نشستن طولانی‌مدت به طور متوسط ۱۷.۰۱ درصد کاهش بیشتر قند خون را به دنبال دارد.

به گفته متخصصان، جلوگیری از افزایش قند خون برای بدن مفید است، زیرا افزایش شدید و افت سریع سطح قند خون خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که میزان قند خون در عرض ۶۰ تا ۹۰ دقیقه پس از غذا خوردن افزایش می‌یابد؛ بنابراین بهتر است بلافاصله پس از تمام شدن غذا حرکت کنید.

تحرک چگونه قند موجود در جریان خون را پاکسازی می‌کند؟

به نوشته ایندیپندنت، ماهیچه‌ها برای عملکرد به گلوکز نیاز دارند و بنابراین تحرک، قند موجود در جریان خون را کاهش می‌دهد، چون این قند صرف حرکت ماهیچه‌ها می‌شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده تاکید می‌کند: افرادی که در هفته حدود ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی دارند، ۳۳ درصد کمتر از افرادی که از نظر جسمی غیرفعال هستند در معرض خطر مرگ ناشی از همه عوامل (مرگ‌ومیر ناشی از همه علل مرگ برای یک جمعیت در یک دوره زمانی معین) قرار می‌گیرند.

این به آن معنی است اگر هر روز هفته از جایتان بلند شوید و فقط حدود ۲۱ دقیقه حرکت کنید، خطر مرگ ناشی از همه عوامل را حدود یک‌سوم کاهش می‌دهید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->