ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات + تصویر فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد
سرخط خبرها

۲ دقیقه پیاده‌روی بعد از خوردن غذا چه تاثیری بر سلامت افراد دارد؟

  • کد خبر: ۱۸۳۸۳۰
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
۲ دقیقه پیاده‌روی بعد از خوردن غذا چه تاثیری بر سلامت افراد دارد؟
پیاده‌روی بخشی از سبک زندگی مردم در منطقه مدیترانه است و در یک برنامه تغذیه‌ایِ سالم، جایگاه ویژه‌ای دارد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از «سی‌ان‌ان»، بسیاری از مطالعات کارشناسی نشان داده است که پیاده‌روی خطر ابتلا به دیابت، کلسترول بالا، بیماری قلبی، سکته مغزی و برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد و در عین حال استخوان‌ها را تقویت می‌کند، سلامت مغز را بهبود می‌بخشد، از زوال عقل و افسردگی جلوگیری می‌کند و همچنین موجب کاهش وزن می‌شود.

یکی از مزیت‌های پیاده‌روی که نمی‌توان آن را نادیده گرفت، تاثیرش بر کاهش قند خون است. البته نیازی نیست برای آن زمان خیلی زیادی صرف کنیم. طبق نتایج منتشرشده یک مطالعه در مجله «اسپرتس مدیسین» در سال ۲۰۲۲، دو تا پنج دقیقه پیاده‌روی بعد از صرف غذا برای کاهش میزان قند خون کافی است.

آیدان بافی، یکی از نویسندگان پژوهش و دانشجوی دکترا در گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی در دانشگاه «لیمریک» در ایرلند، می‌گوید: ایستادن بعد از غذا نیز می‌تواند کمک کند، اما نه به اندازه پیاده‌روی.

بافی گفت: ایستادن‌های متناوب بعد از صرف غذا در مقایسه با نشستن طولانی به میزان ۹.۵۱ درصد قند خون را کاهش می‌دهد. با این حال پیاده‌روی متناوب و آهسته در طول روز در مقایسه با نشستن طولانی‌مدت به طور متوسط ۱۷.۰۱ درصد کاهش بیشتر قند خون را به دنبال دارد.

به گفته متخصصان، جلوگیری از افزایش قند خون برای بدن مفید است، زیرا افزایش شدید و افت سریع سطح قند خون خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که میزان قند خون در عرض ۶۰ تا ۹۰ دقیقه پس از غذا خوردن افزایش می‌یابد؛ بنابراین بهتر است بلافاصله پس از تمام شدن غذا حرکت کنید.

تحرک چگونه قند موجود در جریان خون را پاکسازی می‌کند؟

به نوشته ایندیپندنت، ماهیچه‌ها برای عملکرد به گلوکز نیاز دارند و بنابراین تحرک، قند موجود در جریان خون را کاهش می‌دهد، چون این قند صرف حرکت ماهیچه‌ها می‌شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده تاکید می‌کند: افرادی که در هفته حدود ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی دارند، ۳۳ درصد کمتر از افرادی که از نظر جسمی غیرفعال هستند در معرض خطر مرگ ناشی از همه عوامل (مرگ‌ومیر ناشی از همه علل مرگ برای یک جمعیت در یک دوره زمانی معین) قرار می‌گیرند.

این به آن معنی است اگر هر روز هفته از جایتان بلند شوید و فقط حدود ۲۱ دقیقه حرکت کنید، خطر مرگ ناشی از همه عوامل را حدود یک‌سوم کاهش می‌دهید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->