ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با روزی ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی، طول عمرتان را به طور مؤثر افزایش دهید

  • کد خبر: ۱۷۸۴۵۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
با روزی ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی، طول عمرتان را به طور مؤثر افزایش دهید
دانشمندان در بزرگ‌ترین پژوهشی که تاکنون در این زمینه انجام شده است، دریافته‌اند که ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی روزانه می‌تواند ریسک مرگ بر اثر دلایل مختلف را پایین بیاورد. هرچه مقدار پیاده‌روی بیشتر شود، فواید سلامتی هم بیشتر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز -  محققانی به رهبری «ماچی باناچ»، استاد کاردیولوژی دانشگاه پزشکی لودز لهستان، با بررسی داده‌های ۲۲۶,۸۸۹ نفر از ۱۷ مطالعه که پیش‌تر انجام شده بود، متوجه شدند که تحرک روزانه به مقدار حداقل ۳۹۶۷ قدم می‌تواند با کاهش ریسک مرگ به دلایل مختلف همراه باشد. اگر این مقدار به ۲۳۳۷ قدم برسد، ریسک مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی-عروقی پایین می‌آید.

دانشمندان می‌گویند با هر افزایش ۱۰۰۰ تایی بر تعداد قدم‌ها می‌توان کاهش ۱۵ درصدی مرگ به دلایل مختلف و با افزایش ۵۰۰ تایی قدم‌ها، کاهش ۷ درصدی مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی-عروقی را مشاهده کرد. این پژوهش نشان داده است که هرچه بیشتر راه بروید، بهتر است و نتایج این یافته‌ها صرف‌نظر از سن یا وضعیت اقلیمی منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کنید، به‌صورت مشترک برای زنان و مردان قابل تعمیم است.

جوانان و سالمندان چقدر باید پیاده روی داشته باشند؟

محققان مدعی‌اند که بیشترین اثر سلامتی در جوان‌تر‌ها زمانی مشاهده می‌شود که روزانه بین ۷ تا ۱۳ هزار قدم پیاده‌روی کرده باشند. این تأثیر در سنین ۶۰ به بالا در بازه ۶ تا ۱۰ هزار قدم دیده شده است. آن‌ها می‌گویند اثر پیاده‌روی تا ۲۰ هزار قدم در روز را هم بررسی کرده و متوجه افزایش فواید آن بر سلامتی افراد شده‌اند. البته داده‌های مربوط به کسانی که پیاده‌روی‌شان تا این حد زیاد بوده، کمتر بوده است.

باناچ می‌گوید: «در دنیایی که دارو‌های پیشرفته‌تری برای بیماری‌های خاص نظیر بیماری‌های قلبی-عروقی داریم، باور دارم که همیشه باید بر تغییر سبک زندگی ازجمله در رژیم غذایی و ورزش تأکید کنیم که قهرمان اصلی تحقیق ما بوده است و اگر نگوییم بیشتر از داروها، اما به‌اندازه آن‌ها در کاهش مشکلات قلبی-عروقی و افزایش طول عمر مؤثر بوده است.»

نتایج این پژوهش در مجله European Journal of Preventive Cardiology پذیرفته شده است.

منبع: دیجیاتو به نقل از گاردین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->