اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود
سرخط خبرها

نتیجه صحت سنجی مدارک متقاضیان پیش ثبت نام انتخابات آماده شد (۲۱ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۳۸۶۵
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
نتیجه صحت سنجی مدارک متقاضیان پیش ثبت نام انتخابات آماده شد (۲۱ شهریور ۱۴۰۲)
حدود ۴۹ هزار متقاضی پیش ثبت نام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه (۲۶شهریور) منتظر دریافت پیامک از نتیجه صحت سنجی مدارک بارگذاری شده به صورت خود اظهاری در پنجره واحد انتخابات وزارت کشور باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین همایش معاونان سیاسی استانداری‌ها و روسای ستاد‌های انتخاباتی سراسر کشور با موضوع " هرچه باشکوه‌تر برگزار کردن انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری " روز سه شنبه در سالن اجتماعات پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد.

در ابتدای این همایش یک روزه سید محمد تقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر کشور و رییس ستاد انتخابات طی سخنانی از همکاری همه دستگاه‌ها و شورای نگهبان در تعامل مطلوب در راستای برگزاری انتخابات امسال و اعلام به موقع نتایج صحت سنجی مدارک متقاضیان پیش ثبت نام انتخابات مجلس قدردانی کرد.

مدیرکل دفتر امور انتخابات وزارت کشور با تاکید براینکه نتیجه نهایی صحت سنجی از مدارک ارسال شده متقاضیان پیش ثبت نام تا ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۲ اعلام می‌شود، افزود: در این تاریخ برای بیش از ۴۸ هزار نفر متقاضی پیش ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی پیامکی ارسال خواهد شد که هر فرد می‌تواند نتیجه صحت سنجی مدارک خود اظهاری را در پنجره واحد وزارت کشور به آدرس keshvar.moi.ir مشاهده و پیگیری کند.

اسلامی با اشاره به اینکه متقاضیان از ساعت ۸ صبح فردای آن روز می‌توانند وارد سامانه پنجره واحد انتخابات شوند و نتایج صحت سنجی ۶ دستگاه از مدارک خود را ببینند، افزود: نتایج صحت سنجی هر دستگاه در مورد هر فرد به صورت یک آیکون نمایش داده می‌شود که اگر قرمز باشد موضوع نقض مدارک مطرح است و شرح آن نیز برای فرد متقاضی ثبت نام، شرح داده شده است.

وی گفت: داوطلبانی که به صورت سبز رنگ نتیجه صحت سنجی مدارک خود را دریافت می‌کنند با کد رهگیری اعلام شده می‌توانند در ۲۷ مهر ماه امسال وارد سامانه ثبت نام نهایی برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شوند.

اسلامی با تاکید بر اینکه رد صحت سنجی مدارک هر فرد به معنی احراز یا عدم احراز نیست، گفت: طبق قانون افراد امکان ثبت اعتراض خود را از ۲۶ شهریورماه تا ۲ مهرماه دارند و می‌توانند در صورت رفع اشکال و نواقص مدارک و دریافت تاییدیه ۶ دستگاه مربوطه، کد رهگیری برای ثبت نام نهایی دریافت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور با تصریح این مهم که طبق قانون فرصت پاسخ دادن ۶ دستگاه متولی به اعتراض متقاضیان پیش ثبت نام تا ۲۶ مهرماه یعنی یک روز قبل از برگزاری ثبت نام نهایی تعیین شده، گفت: براساس قانون ثبت نام نهایی نیز که از ۲۷ مهرماه آغاز می‌شود به صورت الکترونیکی برگزاری خواهد شد.

در جلسه همایش سراسری معاونان سیاسی استانداری‌ها و روسای ستاد‌های انتخاباتی سراسر کشور، محمد حسن صالحی مقدم معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان و سید مجید میر احمدی معاون امنیتی، انتظامی وزارت کشور گزارشی در راستای برگزاری هر چه باشکوه‌تر برگزار شدن انتخابات امسال ارائه کردند.

صالحی مقدم با اشاره به دسیسه‌های مختلف دشمن گفت: دشمن از همه تجارب گذشته خود در قالب جنگ ترکیبی علیه نظام اسلامی ایران استفاده کرد، اما قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران که اتکا به قدرت مردم و حمایت‌های آنان دارد، تاکنون باعث شکست دسیسه‌های دشمن شده است.

وی با اشاره به اهمیت اتکا به آرا مردم گفت: نظام اسلامی با سازوکار‌های قانونی در مسیر برگزاری انتخاباتی سالم و با مشارکت حداکثری گام بر می‌دارد و شورای نگهبان وظیفه نظارت بر اجرای آن را برعهده دارد.

وی با اشاره به اینکه شورای نگهبان به دنبال چابک سازی در عرصه‌های مختلف نظارت بر انتخابات است، گفت: شورای نگهبان با سازماندهی بروز شده و تشکیلاتی نظارتی منسجم برای برگزاری انتخابات امسال آمادگی کامل دارد.

صالحی مقدم در پایان با اشاره به وظیفه اجرایی وزارت کشور در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان تاکید کرد: تعامل بین وزارت کشور و مجلس خبرگان به خصوص در موضوع برگزاری الکترونیکی انتخابات در کمال مطلوب است.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور هم طی سخنانی در این همایش با اشاره به راهبرد‌های اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب برای برگزاری انتخابات امسال و اهمیت آن تاکید کرد: ما اطمینان می‌دهیم که انتخابات در یک امنیت کامل برگزار شود و با هیچ مشکل امنیتی مواجه نخواهیم بود.

طبق قانون جدید انتخابات، پیش ثبت نام متقاضیان داوطلبی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ۱۶ مرداد امسال آغاز و تا ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۲۲ مرداد ماه ادامه داشت.

در مرحله پیش ثبت نام از متقاضیان داوطلبی مجلس شورای اسلامی ۴۸ هزار و ۸۴۷ نفر مدارک هویتی خود را در سامانه پنجره واحد خدمت وزارت کشور بارگذاری کردند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه امسال در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->