احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

معاون استاندار: از ۱۵ تا ۲۰ شهریور یک میلیون و ۱۳۵ هزار و ۳۹۲ زائر وارد مشهد شدند

  • کد خبر: ۱۸۳۸۷۴
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
معاون استاندار: از ۱۵ تا ۲۰ شهریور یک میلیون و ۱۳۵ هزار و ۳۹۲ زائر وارد مشهد شدند
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: از ۱۵ تا ۲۰ شهریور یک میلیون و ۱۳۵ هزار و ۳۹۲ زائر وارد مشهد شدند که شب گذشته ۳۵۸ هزار و ۳۴۹ نفر از ظرفیت اسکان اضطراری، موقت و رسمی استفاده کردند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد امروز، ۲۱ شهریورماه، در پنجمین نشست خبری قرارگاه عملیاتی زائران دهه آخر صفر استانداری خراسان رضوی که در شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: آمار ورود زائران در ۲۰ شهریور ۲۱۳ هزار و ۷۵۴ نفر بوده که در مقایسه با روز مشابه سال گذشته رشد ۲۴ درصدی داشته است.

وی افزود: در مجموع از ۱۵ تا ۲۰ شهریور یک میلیون و ۱۳۵ هزار و ۳۹۲ زائر وارد مشهد شدند که شب گذشته ۳۵۸ هزار و ۳۴۹ نفر از ظرفیت اسکان اضطراری، موقت و رسمی استفاده کردند.

گنابادی‌نژاد ادامه داد: دو میلیون و ۲۵۸ هزار و ۲۰۹ نفر شب از ۱۵ تا ۲۰ شهریور اسکان داشتند. از مجموع ۲۱۳ هزار و ۲۵۴ نفر که از دیشب وارد مشهد شدند، ۱۳۸ هزار و ۵۷۱ نفر با وسیله نقلیه شخصی، ۴۵ هزار و ۵۰۴ نفر با وسیله حمل و نقل عمومی جاده‌ای، ۲۰ هزار و ۵۰۰ نفر با قطار و ۹۱۶۹ نفر با هواپیما به مشهد آمده‌اند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه تاکنون از ۲۰۶۷ واحد خدماتی نظارت صورت گرفته که ۴۲۰ پرونده به ارزش ۳۴ میلیارد تومان تشکیل شده و از ۱۱۰ شکایت رسیده، ۱۵۰ میلیون تومان به افراد خسارت‌دیده عودت داده شده است. بیشترین شکایت‌ها در خصوص اسکان، ارزاق، حمل و نقل درون‌شهری و برون‌شهری بوده است.

وی با اشاره به سفر وزیر کشور به مشهد تصریح کرد: بهترین و بیشترین کمک که برای استان‌ها مصوب شد این بود که استانداران در جریان اعزام زائران ورود کنند و نظارت لازم را در جهت تامین حمل‌ونقل مورد نیاز انجام دهند. نمایندگان آن‌ها نیز مستقر شوند و هر استان در بازگشت زائران خود را در سامان‌دهی کند. بلیط رفت و برگشت نیز با هم فروخته شود.

گنابادی‌نژاد گفت: متکدیان و معتادین در سطح وسیع و گسترده با مسئولیت فرمانداری ساماندهی و جمع‌آوری می‌شوند، حمایت و پشتیبانی ملی هم صورت می‌گیرد. امیدوارم این چهره که زیبنده شهر مشهد نیست، ساماندهی شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به کمک‌های شهرداری تهران تصریح کرد: از شهرداری تهران تعدادی اتوبوس برای بازگشت درخواست کردیم که موافقت شده است. تعدادی سرویس بهداشتی و حمام سیار و تانکر آب خودرویی نیز تقاضا شد که موافقت کردند. تقاضاهای ما بدون جواب باقی نمانده، برخی عملیاتی انجام شده و برخی در مسیر است.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر کمبود شیر خشک عنوان کرد: برای شیر خشک با دکتر شبستری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تماس گرفتم و بیان کردند ۱۰ هزار شیر خشک مازاد دریافت کردیم که الان در حال توزیع است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->