عبادی‌پور در میان بزرگ‌ترین غایبان والیبال قهرمانی جهان ۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است
سرخط خبرها

نامه هوادار ۱۰ ساله به یورگن کلوپ

  • کد خبر: ۱۸۴۲۲
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۲
نامه هوادار ۱۰ ساله به یورگن کلوپ
یک هوادار ۱۰ ساله منچستریونایتد که علاقه وافری به فوتبال دارد در نامه‌ای به یورگن کلوپ از این مربی خواست خیلی در بازی‌های خود برنده نباشد.  

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از تایمز، این هوادار در نامه خود به یورگن کلوپ آورده است: یورگن کلوپ عزیز ، نام من "دارا" است. من ۱۰ ساله هستم. من طرفدار منچستر یونایتد هستم و برای شما نامه نوشتم تا از شما شکایت داشته باشم.

 

لیورپول بیش از حد در مسابقات برنده می‌شود. اگر ۹ بازی دیگر را ببرید، در این صورت بدون شکست در فوتبال انگلیس قهرمان می‌شوید که یک رکورد است. برای یک هوادار منچستر یونایتد، این بسیار ناراحت کننده است.

 

بنابراین دفعه دیگر که لیورپول بازی می‌کند، لطفاً شکست بخورید. کافی است که فقط اجازه دهید تیم دیگر گلزنی کند. امیدوارم شما را ترغیب کرده باشم که قهرمان لیگ نشوید و بازی‌هایتان را نبرید.

 

 کلوپ به هوادار جوان "شیاطین قرمز" به طور جدی پاسخ داد و سعی کرد توضیح دهد که چرا نتوانسته درخواست این هوادار را انجام دهد.

سرمربی لیورپول به این کودک نوشت: متأسفانه در این حالت، من نمی‌توانم درخواست شما را برآورده کنم. کار من این است که تمام تلاش خود را برای کمک به لیورپول در پیروزی به کار گیرم. این چیزی است که میلیون‌ها انسان در سراسر جهان می‌خواهند و من واقعاً نمی‌خواهم آنها را رها کنم. من می‌توانم به شما اطمینان دهم که یک چیز بدون تغییر باقی خواهد ماند؛ اشتیاق شما به فوتبال و باشگاه شما. منچستر یونایتد به خاطر داشتن شما خوش‌شانس است. اگرچه باشگاه‌های ما رقبای بزرگی هستند اما به یکدیگر بسیار احترام می‌گذاریم. برای من، این فوتبال است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->