نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی لاپید: اسرائیل خطرناک‌ترین بحران سیاسی تاریخ خود را تجربه می‌کند زلنسکی برای حضور در نشست پوتین و ترامپ اعلام آمادگی کرد نماینده پوتین با عراقچی دیدار کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بالگرد رزمی نیروی دریایی آمریکا در کالیفرنیا سقوط کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بیانات رهبر انقلاب درباره توانمندی هسته‌ای ایران؛ تیتر یک رسانه‌های جهان شمخانی به حواشی ویدئوی جنجالی عروسی دخترش واکنش نشان داد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: با مشارکت خانواده‌ها نابرابری آموزشی از میان برداشته می‌شود مشاور امنیت ملی عراق: هیچ‌کس حق استفاده از آسمان ما برای حمله به ایران را ندارد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد | اعمال مکانیسم ماشه کار خلافی است که مبنا ندارد نارضایتی‌ها از ترامپ در آمریکا بالا گرفت علی آبادی وزیر نیرو عازم عربستان شد خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه افزایش یافته است گودرزی: فرایند حذف یارانه دهک‌های پردرآمد نیازمند اصلاح است عارف: دولت و قوه‌قضائیه برای ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ تهران چاره‌اندیشی خواهند کرد دیدار لاریجانی با مشاور امنیت ملی جمهوری عراق رئیس جمهور: هر بخش نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود!
سرخط خبرها

ولایتی: ایران در مورد استقلال و تمامیت ارضی خود با هیچ طرفی تعارف ندارد

  • کد خبر: ۱۸۴۳۸۳
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
ولایتی: ایران در مورد استقلال و تمامیت ارضی خود با هیچ طرفی تعارف ندارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بی‌تردید جمهوری اسلامی ایران در مورد استقلال و تمامیت ارضی ایران با هیچ طرفی تعارف ندارد و کشورهای منطقه باید هوشیار باشند در دام نقشه‌های تنش زا، توطئه های شوم دشمنان نیفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر ولایتی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین‌الملل در گفت‌وگویی با شبکه الجزیره درباره جزایر سه‌گانه ایران گفت: بر اساس تمامی مستندات و شواهد تاریخی و اسناد بین المللی، برخی ادعا‌ها درباره جزایر سه‌گانه متعلق به جمهوری اسلامی ایران، کاملا بی اساس است.

ولایتی تاکید کرد: حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه امری ثابت شده است و هیچ تردیدی در مالکیت قطعی ایران از زمان‌های قدیم بر این جزایر نیست و ادعا‌های مطرح شده از سوی بعضی از کشور‌های همجوار فاقد هرگونه ارزش بین المللی و حقوقی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: بر همین اساس و بی تردید جمهوری اسلامی ایران در مورد استقلال و تمامیت ارضی ایران با هیچ طرفی تعارف ندارد و کشور‌های منطقه باید هوشیار باشند در دام نقشه‌های تنش زا، توطئه‌های شوم دشمنان و کسانی که می‌خواهند امنیت و ثبات منطقه را که در حال حاضر با همکاری کشور‌های این حوزه به حد مطلوبی رسیده نیفتاده و به خطر نیندازند.

ولایتی در ادامه با اشاره به اسناد تاریخی که گویای مالکیت ایران بر جزایر سه گانه است، گفت: قطعاً ایران اجاره نخواهد داد که ادعای بی اساس در باره این جزایر عملی شود.

وی اضافه کرد: در منطقه بین دو کشور همسایه مشکلاتی به واسطه ادعای خلاف واقع امارات بوجود آمده که به هیچ وجه قابل دوام نیست و موجب تشدید نا امنی در منطقه خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بی تردید این تخم نفاق که توسط انگلیسی‌ها کاشته شد به ضرر مردم منطقه خواهد بود.

ولایتی تاکید کرد: روشن است که ایران به عنوان یک کشور مقتدر، ولی صلح طلب به هیچ وجه نمی‌خواهد هیچ اختلاف و چالشی بین کشور‌های منطقه باشد، اما قطعا در مورد تمامیت ارضی خود کوتاه نخواهد آمد.

وی ادامه داد: طبیعت ژئوپلتیک منطقه اقتضاء می‌کند که دیر یا زود مجموعه کشور‌های منطقه روابط خود را هر چه نزدیک‌تر و بیشتر نموده و اختلافات خود را کنار بگذارند و توسعه روابط ایران با همسایگان از جمله عربستان بهترین مثال برای این نمونه است.

ولایتی گفت: توصیه جدی به بیگانگان به‌خصوص کشور‌های غربی این است که دست از تحریکات خود در جهت افزایش تنش در منطقه حساس و مهم مانند حوزه خلیج فارس بردارند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->