احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

از ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۱۸۴۸۱۵
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
از ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ چه می‌دانید؟
دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه در خصوص ممنوعیت‌های واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی عبقری با بیان اینکه از زمان رونمایی از آیفون ۱۴، ثبت سفارش آن امکان‌پذیر نبود، گفت: بهمن ماه سال گذشته گمرک طی نامه‌ای اعلام کرد که واردات آیفون ۱۴ تا اول اسفند فقط برای مسافران امکان‌پذیر است و جزئیات رجیستری آن هم بعداً اعلام خواهد شد. در همان نامه هم قید شده بود که تلفن همراه آیفون ۱۴ و ۱۵ از طریق رویه تجاری و پستی ثبت سفارش نخواهد شد.

وی با بیان اینکه دغدغه انجمن این بود که اگر قرار است واردات مسافری صورت گیرد، باید واردات تجاری هم انجام شود، تصریح کرد: وارد کنندگان دغدغه‌های دیگری هم داشتند؛ از جمله اینکه با توجه به کاهش تولید آیفون ۱۳ بعد از رونمایی از مدل‌های جدید، آیفون‌های ۱۳ و قبل از آن که به کشور وارد می‌شود، عملاً کیفیت مطلوب را ندارند و ریپک یا رفرش هستند. همچنین این موبایل‌ها از طریق ارز حاصل از صادرات خود وارد می‌شود و ممکن است وارد کنندگان هم تخصص لازم را نداشته باشند.

عبقری با اشاره به برگزاری چندین جلسه مشترک و ارائه راهکار‌هایی از جمله افزایش تعرفه واردات آیفون به مسئولان مختلف، تصریح کرد: در ماه‌های اخیر انتشار اخبار ضد و نقیض در این رابطه باعث تهییج بازار شده بود. اما در نهایت پاسخ کلی که به انجمن واردکنندگان موبایل داده شد این بود که ارزبری آیفون ۱۴ و ۱۵ زیاد بوده است.

وی در پاسخ به اینکه چه تفاوتی بین ارزبری آیفون ۱۳ با مدل‌های بعدی وجود دارد، گفت: میزان ارزبری این محصولات متفاوت است. در اصل اکثر کسانی که به دنبال خرید آیفون ۱۲ و ۱۳ بودند، محصول مورد نیاز خود را تهیه کرده‌اند و تقاضای آن‌ها کمتر از مدل‌های جدید آیفون است.

دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی با بیان اینکه استدلال دیگری که از سوی مسئولان مطرح می‌شود اعمال تحریم‌ها و عمل متقابل نسبت به آن است، گفت: در اصل تمام این اظهارات حاصل شنیده‌های ما از مسئولان است تا تکلیف اعضای صنف مشخص شود و جلوی سوء استفاده‌ها نیز گرفته شود. البته پیش از این سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در یک گفت‌وگوی تلویزیونی رسما اعلام کرده بود که واردات آیفون ۱۴ در تمام رویه‌ها ممنوع و خرید و فروش آن قابل رهگیری و جرم است.

به گفته وی به این ترتیب میزان واردات و ارزبری آیفون به شدت کاهش پیدا کرده، چرا که عملا از آیفون ۱۴ به بعد ثبت سفارش و رجیستری نخواهد شد و مدل‌های ۱۳ و قبل از آن هم دیگر تقاضای چندانی ندارد. چراکه بیشتر متقاضیان کالای مورد نظر خود را تهیه کرده‌اند و این مدل‌ها عموما قدیمی و از رده خارج می‌شود.

عبقری در پاسخ به اینکه تکلیف خریداران، به ویژه کسانی که در مدت زمان محدودی در بهمن ماه به صورت قانونی و به شکل مسافری آیفون ۱۴ وارد کرده‌اند چیست؟ گفت که این موضوع در حیطه اختیارات انجمن نیست و هنوز هم تصمیمی در این رابطه اعلام نشده است.

وی در پایان در پاسخ به سوالی درباره جدیدترین وضعیت تخصیص ارز به واردات موبایل نیز گفت که موضوع یکسان‌سازی ارز واردات موبایل نیز همچنان انجام نشده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->