تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) جنگنده‌های آمریکایی الحدیده یمن را بمباران کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید
سرخط خبرها

جهل مرکب شبکه شیاطین و راهی که ادامه دارد

  • کد خبر: ۱۸۵۱۸۲
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
جهل مرکب شبکه شیاطین و راهی که ادامه دارد
در طول چهل سال بعد از انقلاب‌اسلامی، همواره با توطئه و دشمنی دشمنان بزرگی مانند آمریکا و اعوان و انصار آن‌ها مواجه بوده ایم؛ اما در طول این سال ها، انقلاب به لطف خدا توانسته است به مسیر خودش ادامه دهد.
مسعود رضایی
خبرنگار مسعود رضایی

 هر چند دشمنان هر آنچه در توان داشتند، به کار گرفتند و از هیچ کوششی در این مسیر دریغ نکردند. اما اینکه انقلاب توانسته است از این توطئه‌های رنگارنگ که یکی از آن‌ها همین اغتشاشات پاییز سال گذشته بود، به سلامت عبور کند، در چند عامل می‌تواند جمع باشد.

عامل اول، درایت و هوشمندی رهبر نظام است که با تدبیر خودشان توانستند این انقلاب را رهبری کنند و در مرحله بعد هوشمندی و درایت مردم ایران قرار دارد که با تشخیص درست توطئه‌های دشمنان اسیر فتنه‌های آن‌ها نشدند.
عامل بعدی پیوند بین مردم و رهبر معظم انقلاب است. به هرحال مردم این را متوجه هستند که اگر این پیوند که دشمنان مردم و ایران به شدت به دنبال بر هم خوردن آن هستند، دچار مشکل شود، زمینه برای بروز یک فاجعه ملی در ایران به وجود خواهد آمد و دشمنان ما در چنین شرایطی اغتشاشات را گسترش می‌دهند و حتی آن را به جنگ داخلی تبدیل خواهند کرد تا در نهایت یک ایران ویران را برجای بگذارند.

سطح پایین تحلیل دشمنان ما نکته دیگری است که وجود دارد. به عبارتی آن‌ها کشور ایران، نظام جمهوری اسلامی و مردم را به خوبی و درستی نشناخته‌اند؛ بنابراین فکر می‌کنند با اقدامات خودشان می‌توانند این کشور و نظام را از پای دربیاورند. کسانی که تاریخ بعد از انقلاب را دنبال می‌کنند، به خوبی می‌دانند دشمنان ما بار‌ها وعده سرنگونی نظام را داده اند و حدود ۴۵ است که این مسئله ادامه دارد و این نشان می‌دهد که این شبکه شیاطین در جهل مرکب به سر می‌برد.

دشمنان در کنار کار‌های تبلیغاتی که دارند، فشار‌های تحریمی را نیز بر ما وارد می‌کنند به این امید که به واسطه فشار‌ها و مشکلات اقتصادی،  روحیه اعتراض‌ها و اغتشاش‌ها در مردم بالا بگیرد؛ اما تیرشان تا الان به هدف نخورده است. در طول این سال‌ها و دو سه سال گذشته، اقدامات سازندگی و عمرانی و جبران کمبود‌ها با شدت و حدت در جریان است و مردم نیز هوشیارانه در کنار مشکلات اقتصادی پیشرفت‌های نظام و کشورشان را مشاهده می‌کنند و راضی نیستند این مسیری که به سمت قله است، ناتمام بماند؛ چون می‌دانند هدف دشمنان رفاه مردم ایران نبوده، بلکه فروپاشی و اضمحلال کشور ایران است و تبدیل ایران به یک سرزمین سوخته، ناتوان و از رده خارج.

به عنوان مثال در اغتشاش‌های اخیر، شکست توطئه شبکه شیاطین به واسطه هوشیاری مردم ایران، اتحاد مردم و رهبری، درایت و اقتدار رهبری نظام و در مجموع اقتدار با عظمت کشور ایران انجام شد؛ بنابراین ما شاهدیم که امروز این دشمنان هستند که مأیوس بوده و در حال عقب نشینی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->