کار رسیدگی به اعتراضات مربوط به رتبه‌بندی معلمان در خراسان رضوی پایان یافت

  • News ID: ۱۸۵۱۹۰
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
  • ۲
کار رسیدگی به اعتراضات مربوط به رتبه‌بندی معلمان در خراسان رضوی پایان یافت
رییس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: کار رسیدگی به پرونده کلیه ۴۴ هزار و ۵۰۰ اعتراض معلمان که مربوط به تعیین رتبه آنان می‌شود در استان پایان یافت.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

محمد شم آبادی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در رسیدگی انجام شده به این تعداد پرونده، تا کنون برای حدود ۹ هزار همکار فرهنگی که مشمول ارتقای رتبه می‌شوند، احکام لازم صادر شده و صدور حکم برای سایر همکاران نیز در حال انجام است.

وی افزود: کار رسیدگی به پرونده‌های مربوط به معلمان از اواسط شهریور ماه آغاز شده و صدور احکام برای همه افراد برای مدت سه ماه به طول می‌انجامد.

رییس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: مجموعا بیش از ۷۲ هزار معلم در این استان مشمول رتبه بندی می‌شود.

Error Report
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
Comments
Published: ۲
Under Review: ۰
non-publishable: ۰
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
0
0
آفرین به خراسان
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۰
0
0
تورو خدا جمع کنید این رتبه بندی رو بیش از این عذابمون ندین خدا ازتون نگذره