مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است تحویل دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا به تل‌آویو مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود حضور «پاپ فرانسیس» با ویلچر در مراسم کلیسای واتیکان نتانیاهو: هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک فاجعه می‌آفریند رئیس‌جمهور از دستاورد کمیته ملی پارالمپیک در توسعه ورزش زنان تقدیر کرد سازمان همکاری اسلامی خواستار تحقیق درمورد جنایت اسرائیل علیه امدادگران در غزه شد پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد نخعی‌راد: نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم
سرخط خبرها

رئیسی: پنج آمریکایی «صرفاً با انگیزه‌های انسان‌دوستانه» آزاد شدند

  • کد خبر: ۱۸۵۲۳۹
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹
رئیسی: پنج آمریکایی «صرفاً با انگیزه‌های انسان‌دوستانه» آزاد شدند
رئیس‌جمهور ایران در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» در اشاره به تبادل زندانی اخیر بین ایران و آمریکا گفت پنج آمریکایی «صرفاً با انگیزه‌های انسان‌دوستانه» آزاد شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید «ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران در مصاحبه با شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در اظهارنظر در خصوص توافق تبادل زندانی که دوشنبه بین ایران و آمریکا با کمک قطر و عمان اجرایی شد، گفت پنج آمریکایی «صرفاً با انگیزه‌های انسان‌دوستانه» آزاد شدند.

رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران که برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل که بامداد امروز چهارشنبه انجام شد، در نیویورک حضور دارد، در مصاحبه‌ای اختصاصی با سی‌ان‌ان که طبق اعلام این شبکه قرار است نسخه کامل آن یکشنبه منتشر شود، به «فرید زکریا» گفت: «فرصتی برای انجام شدن این تبادل وجود داشت؛ و این تبادل همانطور که گفتم با انگیزه‌های صرفاً انسان‌دوستانه انجام شد و فکر می‌کنم که محقق شدن (تبادل) چیزی بود که باعث خوشحالی خانواده‌های زندانیان شد و همچنین توانستیم چهره واقعی انگیزه‌ها و تلاش‌های انسان‌دوستانه خود را نشان دهیم». 

به نوشته این گزارش، رئیسی در خصوص وجوه آزاد شده ایران هم گفت این وجوه متعلق به ملت ایران است و افزود: طبیعتاً، زمانی که این وجوه بازمی‌گردد باید برای اهدافی که نیاز‌های مردم ایران را برطرف می‌کند، هزینه شود؛ و ما حتماً بر اعتقاد اصلی خود پایبند خواهیم ماند که هدف، هزینه کردن این وجوه برای پاسخگویی به نیاز‌های مردم ایران است». 

او در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت «آمریکا باید با اعتمادسازی اثبات کند دارای حسن‌نیت است و ارادۀ واقعی برای عمل به تعهدات خود و نهایی‌کردنِ مسیر دارد».

شامگاه دوشنبه ۲۷ شهریورماه در پی اجرای توافق بین ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان، پنج زندانی ایرانی شامل «مهرداد معین انصاری»، «کامبیز عطار کاشانی»، «رضا سرهنگ‌پور کفرانی»، «امین حسن‌زاده» و «کاوه لطف‌الله افراسیابی» آزاد شدند که مهرداد معین انصاری و رضا سرهنگ پور وارد ایران شدند.

در این تبادل همچنین «سیامک نمازی»، «عماد شرقی» و «مراد طاهباز» سه جاسوس آمریکایی به همراه دو نفر دیگر که یکی از آن‌ها زن بود، آزاد و به دوحه منتقل و از آنجا به آمریکا رفتند.

از سوی دیگر، فرآیند آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی به سرانجام رسید و این مبالغ به حساب‌های ایران در بانک‌های قطر واریز شد. توافق مذکور ۱۹ مردادماه بین ایران و آمریکا حاصل شده بود.

رئیس‌جمهور پیش‌تر هم در نشست با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی تاکید کرد: پول‌های آزاد شده در جهت رفع نیاز مردم هزینه خواهد شد. مبالغی که تاکنون ظالمانه مسدود شده بود و اکنون در اختیار جمهوری اسلامی قرار گرفته است، متعلق به مردم است و ما در جهت رفع نیاز مردم استفاده خواهیم کرد.

سید ابراهیم رئیسی همچنین قبل از اجرایی شدن توافق اخیر به شبکه خبری آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» گفته بود دولتش تصمیم‌گیری خواهد کرد که چگونه شش میلیارد دلار وجوه مسدود شده را هزینه کند و این پول هرجا که نیاز ایران باشد هزینه خواهد شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->