اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت در پایان تابستان ۱۴۰۴ کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی کشف ۱۵ هزار قرص مخدر از یک خانه در تهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی پیگیر دغدغه‌ها و مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد وزارت گردشگری به دنبال ارزی شدن نرخ هتل‌ها در کشور
سرخط خبرها

دلیلی برای تعطیلی دانشگاه وجود ندارد

  • کد خبر: ۱۸۵۴۱
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰
دلیلی برای تعطیلی دانشگاه وجود ندارد
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرایط در مورد بیماری کرونا در کشور کنترل شده و وضعیت غیرعادی نیست؛ بنابراین هیچ دلیلی برای تعطیلی کلاس‌ها یا توقف برنامه‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی، وجود ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اکبر حقدوست در پیامی صوتی خطاب به دانشجویان علوم پزشکی کشور که در پایگاه اطلاع رسانی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، منتشر شد، اظهار داشت: ایمنی دانشجویان علوم پزشکی از اصول کاری معاونت آموزشی است و سلامتی دانشجویان با هیچ چیز معاوضه نمی‌شود.

وی افزود: بیماری کرونا مختص یک روز، دو روز یا دوهفته نیست که با تعطیلی بتوان مانع گسترش آن شد، بلکه باید برای چند ماه و حتی چند سال برای مقابله با آن تلاش کرد.

حقدوست با اشاره بر اینکه تعداد فوتی‌ها در سایر بیماری‌ها بیشتر است، عنوان کرد: با وجود این، باید نکات ایمنی را رعایت و در برنامه ریزی‌ها بدبینانه به مسائل نگاه کرد، اما واقعیت نشان می‌دهد که در حال حاضر این شرایط کنترل شده و وضعیت غیرعادی نشده است.

وی در ادامه افزود: ویروس کرونا در ایران نیز دیده شده است؛ اگرچه پیشتر تمهیداتی برای کنترل به اجرا درآمد، اما اکنون باید کمر‌ها را محکم‌تر بست تا این مشکل را نیز مانند مشکلات دیگر رفع کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به فضای اضطراب موجود در جامعه نسبت به شیوع این ویروس عنوان کرد: اضطراب موجود در جامعه بیشتر از واقعیت‌ها است. خطر این بیماری نسبت به ترس ایجاد شده در جامعه به واقع ناچیز است.

این اپیدمیولوژیست بر اساس تازه‌ترین رویداد‌ها درباره ویروس کرونا عنوان کرد: جز در شهر قم در هیچ شهر دیگری انتقال بیماری را به صورت محلی نداشتیم اگرچه موضوع به این معنی نیست که در سایر نقاط نیز نخواهیم داشت.

حقدوست افزود: هیچ کشوری در جهان و هیچ شهری در ایران از انتقال محلی در امان نیست، اما به نظر می‌رسد شاخص‌های انتقال و مرگ و میر کمتر از آن چیزی است که پیشتر گمان می‌شد. اگر این ویروس دو تا سه هفته در قم چرخش داشته است، باید عنوان کرد که میزان انتقال آن محدود بوده است در غیر این صورت باید افراد بیشتری مبتلا می‌شدند.

وی با اشاره به خطرات پیش روی پزشکان به عنوان اصلی‌ترین مجریان درمان و سلامت در کشور گفت: پزشکان ما خطرات این رشته را می‌پذیرند و باید ایثارگرانه‌تر فعالیت کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی به عنوان پیام آوران سلامت وظیفه سنگینی بر دوش دارند؛ باید آرام باشند، جامعه را آرام سازند، خود احتیاط کنند و هم به دیگران نکات ایمنی را آموزش دهند.

وی با تاکید بر کمک همگانی و برطرف ساختن اضطراب ایجاد شده در جامعه، تصریح کرد: در حال حاضر با هجوم بیماران به دلیل آنفلوآنزای فصلی نیز روبه رو هستیم. همگی باید دست به دست هم دهیم. اگرچه این به آن معنا نیست که دانشجویان علوم پزشکی خود را بیش از حد در معرض خطر قرار دهند، اما خطر آنچنان نیست نبوده و نیاز به برخی اقدام‌های ویژه است.

حقدوست در ادامه از شرایط متفاوت شهر قم سخن گفت و خطاب به دانشجویان افزود: آرامش خود را حفظ کنید و از شایعات منتشر شده در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها دوری کنید و اخبار را تنها از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دنبال کنید.

وی گفت: امید است به زودی با اطلاعات بیشتر این مساله را مدیریت و بیماری را کنترل کنیم.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->