اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: یکهزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود
سرخط خبرها

اسم منتخب مردم قوچان و فاروج اعلام شد

  • کد خبر: ۱۸۵۴۵
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۷
اسم منتخب مردم قوچان و فاروج اعلام شد
نتایج شمارش آرای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قوچان و فاروج اعلام شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ فرماندار قوچان گفت: از مجموع ۹۵ هزار و ۹۸۷ رای ماخوذه صحیح در این حوزه انتخابیه علی آذری با ۴۴ هزار و ۳۳ رأی بیشترین آرا را کشب کرد و به عنوان نماینده منتخب مردم قوچان و فاروج برگزیده شد.

هادی رجایی نیا افزود: برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو شهرستان قوچان و فاروج ۱۹۵ هزار تعرفه در ۲۱۴ شعبه توزیع شد که ۱۰۱ هزار و ۲۷۰ تعرفه آن مصرف شد.

وی ادامه داد: در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه قوچان و فاروج در ابتدا ۳۷ نفر برای رقابت در انتخابات ثبت‌نام کرده و پس از بررسی صلاحیت‌ها ۲۴ نفر تائید نهایی شدند که در روز‌های منتهی به انتخابات ۱۲ نفر از کاندیدا‌ها انصراف دادند و تنها ۱۲ نفر در روز پایانی با یکدیگر رقابت کردند.

وی میزان مشارکت مردم قوچان و فاروج در یازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی را ۶۳ درصد خواند و ادامه داد: در این دوره از انتخابات حدود سه هزار و ۵۰۰ دست‌اندرکار در بخش‌های اجرایی، نظارتی، بازرسی و انتظامی از ۲۰ دستگاه دولتی، قضایی، امنیتی و نظامی در برگزاری انتخابات مشارکت کردند.

تاکنون نتایج شمارش آرای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۰ حوزه انتخابیه شامل حوزه تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات، حوزه گناباد و بجستان، حوزه خواف و رشتخوار، حوزه نیشابور و فیروزه، حوزه درگز، حوزه تربت‌جام، صالح‌آباد، باخرز و تایباد، حوزه فریمان و سرخس و بخش‌های احمدآباد و رضویه مشهد، حوزه کاشمر، بردسکن و خلیل آباد، حوزه سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب و داورزن و حوزه قوچان و فاروج از مجموع ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی اعلام شده است.

حوزه مشهد شامل بخش مرکزی این شهرستان و شهرستان کلات با پنج نماینده، حوزه نیشابور شامل شهرستان‌های فیروزه و نیشابور با ۲ نماینده، حوزه انتخاباتی سبزوار شامل شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و سبزوار با ۲ نماینده، حوزه انتخاباتی درگز منحصر به همین شهرستان با یک نماینده، حوزه قوچان شامل شهرستان‌های فاروج و قوچان با یک نماینده، حوزه فریمان شامل شهرستان‌های سرخس و فریمان و بخش‌های احمدآباد و رضویه شهرستان مشهد با یک نماینده، حوزه کاشمر شامل شهرستان‌های بردسکن، خلیل‌آباد و کاشمر با یک نماینده، حوزه تربت‌حیدریه شامل شهرستان‌های زاوه، مه‌ولات و تربت‌حیدریه با یک نماینده، حوزه انتخاباتی گناباد شامل شهرستان‌های بجستان و گناباد با یک نماینده، حوزه خواف شامل شهرستان‌های رشتخوار و خواف با یک نماینده، حوزه تربت‌جام شامل شهرستان‌های تایباد، باخرز، صالح‌آباد و تربت‌جام با یک نماینده و حوزه انتخاباتی چناران شامل شهرستان‌های بینالود (طرقبه‌-شاندیر) و چناران با یک نماینده در مجلس شورای اسلامی ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی را تشکیل می‌دهند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->