ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران در پزشکی خودکفا شد

  • کد خبر: ۱۸۵۵۵۱
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
ایران در پزشکی خودکفا شد
رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور به شتاب بی‌سابقه جامعه پزشکی در چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: پیشرفت حوزه پزشکی باعث شده تا امروز به خیلی از کشور‌های دنیا خدمات دهیم و در پزشکی به خودکفایی مطلق برسیم.

به گزارش شهرآرانیوز محمد رئیس زاده افزود: جامعه پزشکی ما ممتاز و منحصر به فرد بوده و سابقه درخشان پزشکی ایران در دنیا کم نظیر و شاید بی نظیر است.

وی به دوران سخت کرونا اشاره کرد و اظهارداشت: در همه گیری کرونا همچون سایر بحران‌ها و ... جامعه پزشکی در کنار مردم بود و دل به دریای خطر زدند تا هموطنان خود را نجات بدهند و همواره در متن کانون‌های خطر و بحران‌ها قرار دارد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به جایگاه جراحی مغز و اعصاب ایران به عنوان نمونه‌ای از خودکفایی در رشته پزشکی، گفت: بر اساس میانگین جهانی، ۶ متخصص مغز و اعصاب به ازای یک میلیون نفر جمعیت برآورد می‌شود که سازمان جهانی بهداشت عدد ۴.۵ نفر به ازای ۶ میلیون جمعیت کشور را اعلام کرده است.

رئیس زاده ادامه داد: در آمریکا ۱۰.۵ متخصص مغز و اعصاب به ازای یک میلیون نفر جمعیت وجود دارد، در ایران این عدد در سال ۵۷، ۱.۵ متخصص بود که امروز به ۱۳ متخصص مغز و اعصاب به ازای یک میلیون نفر رسیده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه افزایش ظرفیت فله‌ای پزشکی را قبول نداریم، گفت: هیچ حوزه‌ای مثل پزشکی در کشور به خودکفایی نرسیده است و ضرورت دارد چالش‌های عمیق حوزه سلامت به درستی درک شود تا آینده پزشکی و سلامت مردم دچار مخاطرات جدی نشود.

وی افزود: جامعه پزشکی باید قدر خود را بداند و تخصص و تعهد حرفه‌ای را در کنار هم داشته باشد.

عبدالقیوم بفکین جراح مغز و اعصاب و رئیس هیأت مدیره نظام پزشکی شهریار نیز گفت: مهم‌ترین چالش جامعه پزشکی، تعرفه‌های غیر واقعی است که باید اصلاح شود.

وی با اشاره به کمبود مراکز درمانی در شهرستان‌های استان تهران، اظهار داشت: در مقایسه با جمعیت ساکن در این مناطق، سرانه پزشکی کافی نیست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->