رئیس جمهور: از ظرفیت بریکس و شانگهای استفاده کنیم جوزپ بورل: سرنوشت اروپا به‌عنوان رعیت آمریکا، شوم است وزیر امور خارجه روسیه: دیدار پوتین، شی و مودی، غرب را به لرزه درآورد اژه‌ای: دولت همت بیشتری به خرج دهد تا اقلام اساسی زیست مردم، از طریق کالابرگ تخصیص یابد | معرفی مقصران انفجار بندر شهید رجایی + فیلم گروسی: امکان دستیابی به نتیجه با ایران در روز‌های آینده وجود دارد عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی | ۵ صهیونیست کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند + فیلم بیستمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت به ریاست عارف برگزار شد آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در وین عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس برای خروج آمریکا از منطقه پیشنهاد داد سران «بریکس» با حضور پوتین و شی نشست مجازی برگزار خواهند کرد ایران و عراق با هدف حل مشکلات گذرگاه‌های مرزی نشست مشترک برگزار کردند عارف خبر داد: تعیین برنامه‌های راهبردی برای اجرای منویات رهبر انقلاب تا دو هفته آینده اعلام وصول ۸ سوال ملی از ۴ وزیر در صحن علنی مجلس سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: محدودیت زمانی برای بررسی لایحه CFT وجود ندارد حاجی دلیگانی خطاب به عراقچی: هرگونه اقدام خلاف قانون مسئولین در مذاکرات هسته‌ای با پیگرد قضایی همراه خواهد شد بقایی در نشست خبری: بازگشت تحریم‌های شورای امنیت اقدامی غیرقانونی، ناموجه، ناعادلانه و در عین حال آسیب‌زا است | هیچ گفت‌وگویی درباره توانمندی‌های دفاعی انجام نمی‌شود راهکار جدید فراجا برای جلوگیری از جعل پلاک خودروها | آیا اعداد لاتین می‌شوند؟ توافق وزارت کشور و پلیس برای نصب ۵۰۰۰ دوربین ثبت تخلف در کشور پزشکیان در سی و نهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی: وحدت، رمز پیروزی مسلمانان است آمریکا چه شرط‌هایی برای فروش اف-۳۵ به آنکارا گذاشته است؟ یک مقام امنیتی عراق: نیرو‌های ائتلاف آمریکایی ماه جاری میلادی از بغداد و الانبار خارج می‌شوند فیلم | لحظاتی از گفت‌وگوی خصوصی رئیس جمهور با رهبر معظم انقلاب نیکولاس مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو را صادر کرد پزشکیان در دیدار رهبر جریان حکمت ملی عراق: باید نسبت به توطئه‌ها بسیار هوشیار عمل کرد حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم توصیف رسانه اسرائیلی از حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون»
سرخط خبرها

سی‌وهشتمین هفته متوالی اعتراضات علیه کابینه نتانیاهو (۱ مهر ۱۴۰۲) + مهر

  • کد خبر: ۱۸۵۶۱۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۹
سی‌وهشتمین هفته متوالی اعتراضات علیه کابینه نتانیاهو (۱ مهر ۱۴۰۲) + مهر
هزاران صهیونیست برای سی و هشتمین هفته متوالی در شهرهای مختلف علیه طرح تغییرات قضایی کابینه نتانیاهو دست به تظاهرات زدند.

به گزارش شهرآرانیوز، هزاران نفر از شهرک‌نشینان امشب در سی و هشتمین شنبه اعتراضی خود علیه کابینه نتانیاهو، بار دیگر به خیابان‌های تل‌آویو و دیگر مناطق فلسطین اشغالی آمده و خشم خود را از تصویب لایحه جنجالی تغییرات قضایی ابراز کردند.

شهرک‌نشینان طی سی و هفت هفته گذشته، در ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو و تغییرات دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

روسای اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تغییرات قضایی کابینه نتانیاهو را برای تضعیف دستگاه قضایی و تلاش این چهره برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می‌دانند و معتقدند که این اقدامات کابینه، رژیم صهیونیستی را به سمت درگیری و جنگ داخلی و فروپاشی تدریجی سوق خواهد داد.

نتانیاهو مدعی است این طرح بر دموکراسی ادعایی تاثیری نخواهد گذاشت و هدف آن بازگرداندن تعادل میان دستگاه‌‎ها (قانون‌گذاری، اجرایی و قضایی) است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->