احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی: ایران نیازی به سلاح هسته‌ای ندارد | مشکلی با بازرسی از سایت‌های هسته‌ای نداریم

  • کد خبر: ۱۸۵۶۷۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۴
رئیسی: ایران نیازی به سلاح هسته‌ای ندارد | مشکلی با بازرسی از سایت‌های هسته‌ای نداریم
سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان به موضوع عادی سازی روابط اعراب حاشیه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی و پرونده هسته‌ای پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیسی در این گفتگو درباره لغو مجوز فعالیت شماری از بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: تهران نگفته است که نمی‌خواهد بازرسان آژانس در خاک آن حضور داشته باشند.

رئیسی گفت: ایران هیچ مشکلی با آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی از سایت‌های هسته‌ای ندارد.

رئیسی درباره اتهامات بی‌پایه و اساس غرب و رژیم صهیونیستی برای غیر مسالمت آمیز جلوه دادن برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران خاطرنشان کرد: ما بار‌ها اعلام کرده‌ایم که استفاده از سلاح هسته‌ای و به طور کلی استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی جایی در برنامه ما ندارد. چرا؟ زیرا ما اعتقادی به چنین تسلیحاتی نداریم و به ان نیز نیاز نداریم.

رئیس جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنانش در واکنش به تبلیغات دروغین صهیونیست‌ها درباره توافقنامه‌های عادی سازی روابط با اعراب تاکید کرد: تلاش‌های در دستور کار به رهبری آمریکا برای عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس هیچگاه موفقیت آمیز نخواهد بود.

وی در این باره ادامه داد: برقراری روابط رژیم صهیونیستی با عربستان سعودی که میزبان مقدس‌ترین اماکن اسلامی است بزرگترین جایزه برای رژیم اشغالگر خواهد بود و ژئوپلیتیک خاورمیانه را تغییر می‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->