۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

بازداشت سارقان معتاد در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۵۶۹۹
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
بازداشت سارقان معتاد در مشهد
بررسی اعترافات متهمان نشان داد که آن‌ها در یک پاتوق اعتیاد با یکدیگر آشنا شده و همانجا نقشه‌های سرقت را طراحی کرده‌اند و هر دو اعتیاد شدیدی به موادمخدر دارند.

به گزارش شهرآرانیوز مرد جوان از خماری به خودش می‌پیچید. حال و روز خوشی نداشت، او به اتهام سرقت از خودرو شهروندان با تلاش پلیس مشهد و دستور ویژه قاضی حسینی، بازپرس شعبه ۴۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، دستگیر شده بود. او از شدت خماری بدون هیچ، چون وچرایی هرآنچه پلیس خواسته بود، در اختیارشان گذاشت از جمله نقشه‌های سرقتی که از پای منقل شروع شده بود.

رسیدگی به این پرونده در پی گزارش چند فقره سرقت قطعات خودرو در محدوده خیابان مفتح، علیمردانی و وحید با دستور سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی مشهد، آغاز شد و مأموران کلانتری میرزا کوچک‌خان وارد این سیاه‌چاله بی‌انتها شدند.

مأموران با بررسی دوربین‌های مداربسته محدوده سرقت، یک دستگاه سواری پراید پلاک‌مخدوش را که سارقان از آن در سرقت‌ها استفاده کرده بودند، شناسایی کردند.

گروه رسیدگی‌کننده پرونده، ابتدا مالک خودرو را که فردی سابقه‌دار است شناسایی و پس از کسب مجوز‌های قضایی در اقدامی ضربتی و غافل‌گیرانه او را دستگیر کردند.

راز سیاه در لانه فساد

در بازرسی از مخفیگاه متهم در محدوده خیابان چمن، تعداد زیادی قطعات خودرو شامل سه حلقه لاستیک زاپاس، رینگ، جک خودرو، رادیات کولر، جعبه ابزارآلات، دریل شار‍ژی، تعدادی آینه‌بغل خودرو پراید، آینه جلو، زنجیر چرخ، تعداد زیادی کابل رابط باتری، تعدادی کابل رابط کامپیوتر و ۳۰ بست باتری قیچی‌شده خودرو به همراه ابزارآلات سرقت و مقادیری مواد‌مخدر صنعتی کشف کردند.

متهم سی‌وسه ساله در چندین مرحله بازجویی در رویارویی با ادله و مستندات کشف شده از مخفیگاهش، لب به اعتراف گشود و به ۴۸‌فقره سرقت باتری خودرو‌های پراید و تیبا در محدوده بولوار‌های شهید رستمی، چمن، مفتح، علیمردانی، ستایش، ولایت، نسترن و بولوار مصلی با همدستی دوست چهل‌وهشت ساله‌اش اعتراف کرد.

با لورفتن هویت متهم دیگر این پرونده، پلیس این فرد را در یک پاتوق اعتیاد شناسایی و دستگیر کرد. از این مخفیگاه نیز دو باتری خودرو کشف شد.

از پای منقل تا زندان

بررسی اعترافات متهمان نشان داد که آن‌ها در یک پاتوق اعتیاد با یکدیگر آشنا شده و همانجا نقشه‌های سرقت را طراحی کرده‌اند و هر دو اعتیاد شدیدی به موادمخدر دارند. یکی از نکات مهم پرونده، موضوع انتخاب خودرو‌ها بود که سارقان بیشتر به‌سراغ خودرو‌های پراید و تیبایی می‌رفته‌اند که تجهیزات ایمنی نداشته‌اند.

آن‌ها که بیشتر باتری خودرو‌ها را ربوده بودند، هر باتری را به مبلغی بین ۴۰۰‌تا ۵۰۰‌هزار تومان به افراد مال‌خر می‌فروخته‌اند. متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->