۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

باند سارقان حریص در مشهد منهدم شد

  • کد خبر: ۱۸۵۳۰۰
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
باند سارقان حریص در مشهد منهدم شد
مروری بر پرونده سارقان سریالی منازل مشهد که تمام اموال باارزش را با خود می‌بردند.

به گزارش شهرآرانیوز مرد میان سال و خانواده شان شوکه شدند، صبح وقتی کلید انداختند و وارد خانه شان شدند متوجه شدند که پیش از آمدنشان سارقان به خانه شان نفوذ کرده اند و هر چه می‌توانسته اند با خود برده اند. تقریبا هیچ وسیله باارزشی برایشان نمانده بود. سارقان نه تنها فرش‌های دست باف، بلکه حتی گوشت‌های درون یخچال و چندین کیلو روغن زرد را هم برده بودند.

همین نشان می‌داد که آن‌ها فرصت زیادی داشته اند و با خیال راحت تمام لوازم برقی را دزدیده اند. با حضور کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد به محل و بررسی‌های اولیه برای شناسایی این سارقان حریص، تحقیقات تکمیلی زمانی شروع شد که دو سرقت منزل دیگر نیز با همین شگرد گزارش شد و گروه رسیدگی کننده پرونده با سرقت‌های سریالی روبه رو شدند.

ماجرای سرقت از منازل مشهد در غرب مشهد در حالی وارد فاز سریالی شده بود که کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد، تحقیقات جامعی را برای شناسایی متهمان این پرونده آغاز کردند.

در بررسی محل وقوع اولین صحنه جرم در بولوار امیریه، مشخص شد که سارقان در نبود صاحب خانه از طریق تراس وارد آپارتمان شده اند و تمامی لوازم این منزل را به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان ربوده اند.

۲ سرقت دیگر در ۴ روز

هم زمان دو سرقت مشابه دیگر نیز در محدوده شهرک الهیه طی چهار روز گزارش شد. گروه رسیدگی کننده پرونده با ورود به این منازل متوجه شدند که نحوه ورود سارقان به این خانه‌ها یکسان بوده و متهمان از طریق تراس توانسته اند وارد شوند.

در حالی میزان سرقت‌ها ۵۰۰ میلیون تومان ارزیابی شد که به گفته مالکان این منازل، سارقان لوازم باارزشی از قبیل طلا، سکه، وجه نقد، وسایل برقی، یک دستگاه لپ تاپ و هارد اکسترنال را به سرقت برده بودند.

تلاش برای پیشگیری از سرقت‌های بعدی

گروه رسیدگی کننده پرونده پس از بررسی اظهارات فرد مال باخته و اثربرداری از محل وقوع جرم، تحقیقات میدانی خود را با بازبینی دوربین‌های مداربسته محدوده سرقت‌ها آغاز کردند تا جلو سرقت‌های احتمالی بعدی گرفته شود.

براساس سرنخ‌های مهمی که در اختیار مأموران قرار گرفت، مشخص شد هم زمان با وقوع سرقت‌ها دو خودرو پراید پلاک مخدوش در این محدوده تردد داشته اند.

ردزنی در خیابان مسلم

تحقیقات جامعی از سوی پلیس آگاهی مشهد ادامه داشت و کارآگاهان با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی سرانجام یکی از خودرو‌های مورداستفاده در سرقت‌ها را در محدوده خیابان مسلم ردزنی کردند.

مأموران با عملیات‌های نامحسوس و پایش میدانی در دوازده ساعت توانستند مخفیگاه یکی از متهمان را در خیابان مسلم مشهد شناسایی کنند. مأموران پس از اطمینان از دست داشتن این فرد در سرقت‌ها و هماهنگی‌های قضایی، در قالب دو گروه عملیاتی محل را محاصره کردند.

کارآگاهان در این عملیات غافل گیرانه موفق به دستگیری سه عضو این باند شدند و قسمتی از لوازم مسروقه از مخفیگاهشان کشف شد.

با انتقال متهمان به مقر انتظامی و آغاز تحقیقات جامع در این زمینه، متهمان در همان بازجویی‌های اولیه باتوجه به شناسایی اموال مسروقه کشف شده از مخفیگاهشان، به ناچار لب به اعتراف گشودند و پاتوق دیگر اعضای این باند در شهرک الهیه را لو دادند.

کارآگاهان پلیس در کمتر از دوازده ساعت سه عضو دیگر این باند را که یکی از آن‌ها زنی جوان است، دستگیر کردند.

شگردی مکارانه برای سرقت‌های بیشتر

بررسی شگرد این متهمان که اهل یکی از شهرستان‌های اطراف هستند، نشان داد که آن‌ها با خرید یک واحد مسکونی در بولوار امیریه مشهد، بلافاصله پس از سرقت، تمامی اقلام دزدی را به این پاتوق منتقل می‌کرده اند.

متهمان همگی معتاد و دارای سابقه هستند و این سرقت‌ها را در پاتوق مواد مخدر طراحی کرده بودند. آن‌ها در اجرای این سرقت‌ها با زاغ زنی شبانه در خیابان‌های خلوت و تاریک، منازل خالی از سکنه را شناسایی و در ساعات اولیه بامداد با دو پراید این خانه‌ها را خالی می‌کردند.

متهمان با اطمینان از نبود صاحب خانه‌ها برای دستبرد، تمامی وسایل باارزش را سرقت و باتوجه به حجم وسایل طی سه یا چهار مرحله تا سپیده دم به سرقتشان ادامه می‌دادند. تحقیقات از متهمان این پرونده از سوی پلیس مشهد ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->