آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال
سرخط خبرها

راز خاموشی‌های ناگهانی در برخی مناطق مشهد مشخص شد

  • کد خبر: ۱۸۴۹۰۳
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
راز خاموشی‌های ناگهانی در برخی مناطق مشهد مشخص شد
دستگیری سارق سابقه‌داری که با خسارت به شبکه توزیع برق خانگی در تعدادی از محلات، بساط افیونی‌اش را گرم می‌کرد.

محمدحسن سیرجانی - چندی قبل گزارش‌های مکرر قطع برق در مناطقی از مشهد در حالی به شرکت برق اعلام شد که با حضور کارشناسان در محل مشخص شد که پای سارق یا سارقان کابل در میان است. متهمانی که با سرقت این سیم و کابل‌ها نه‌تن‌ها بخش‌هایی از شهر را به خاموشی فروبرده‌اند، بلکه موجب بروز خسارت‌های مهمی به شهروندان و شبکه سراسری برق شده‌اند.

پیگیری این موضوع مهم ادامه داشت و سارق یا سارقان پرونده نیز دست از سرقت‌های پی‌در‌پی خود نمی‌کشیدند. با دستور مقام قضایی کارآگاهان پایگاه شرق پلیس آگاهی مشهد وارد عمل شده تا پرده از راز این سرقت‌های خاموش بردارند.

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح جزئیات این پرونده گفت: در پی گزارش سرقت‌های سیم و کابل برق در محدوده شهرک شهید رجایی، شهرک شهید باهنر و قطعی مکرر خطوط انتقال نیرو، پیگیری موضوع به‌طور ویژه در دستورکار مأموران انتظامی مشهد قرار گرفت.

سرهنگ احمد نگهبان بیان کرد: کارآگاهان پایگاه شرق پلیس آگاهی مشهد با انجام تحقیقات میدانی گسترده در محل‌های مورد دستبرد و بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته چند خانه و مغازه، متهم اصلی این پرونده را چهره‌زنی کردند.

کارآگاهان پلیس با استفاده از سرنخ به‌دست‌آمده و با استفاده از فهرست مجرمان سابقه‌دار به اطلاعات تازه‌تری دست یافتند که نشان می‌داد سارق از متهمان سابقه‌داری است که پیش‌تر نیز به‌دلیل سرقت سیم و کابل دستگیر و راهی زندان شده است.

این مقام ارشد انتظامی مشهد افزود: گروه رسیدگی‌کننده پرونده پس از چند شبانه‌روز کنترل نامحسوس و اطمینان از دست‌داشتن این متهم سابقه‌دار در سرقت‌های سریالی کابل‌های برق با کسب مجوز‌های قضایی، او را در محدوده خیابان صاحب‌الزمان (عج) دستگیر کرد. مأموران انتظامی در بازرسی از مخفیگاه این سارق سابقه‌دار مقدار زیادی کابل برق و دیگر لوازم مسروقه را کشف و توقیف کردند.

سرهنگ نگهبان ادامه داد: متهم که مردی چهل‌ساله است در اعترافاتش به کارآگاهان پلیس گفته است که این سرقت‌ها را برای خرج مواد مخدر مصرفی‌اش انجام داده است. در بررسی تحقیقات بعدی این پرونده نیز مشخص شد که شرکت توزیع برق مشهد حدود چهار ماه قبل به‌دلیل چهل‌فقره سرقت سیم و کابل برق و خسارت به شبکه خانگی علیه متهم این پرونده، شکایتی را در دستگاه قضایی مطرح کرده است.

رئیس پلیس مشهد گفت: متهم ابتدا منکر ارتکاب هرگونه جرمی بود، اما در رویارویی با ادله و مستندات پرونده، راهی جز بیان حقیقت نداشت، در بازجویی‌های صورت‌گرفته به ۹۸ فقره سرقت کابل‌های برق در محدوده شهرک شهید رجایی، باهنر، بولوار طبرسی، خیابان پنجتن، وحید، مفتح، ابوذر، صاحب‌الزمان (عج) و فروش اموال مسروقه به دو ضایعاتی تبعه خارجی در محدوده شهرک رجایی اعتراف کرد.

سرهنگ نگهبان بیان کرد: این متهم سابقه‌دار پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قضایی در اختیار دادسرا قرار گرفت و با قرار متناسب قضایی راهی زندان شد. تحقیقات پلیس نیز برای شناسایی دو مال‌خر اموال مسروقه ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->