سود طلا از چت جی‌پی‌تی جلو زد آیا قیمت بیت کوین به ۱۰۴ هزار دلار می‌رسد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای روز پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ علی‌آبادی: نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی مه‌ولات گامی بزرگ برای کاهش وابستگی به سوخت فسیلی است زمان واریز یارانه شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد | یارانه شهریور با یک تفاوت آشکار واریز می‌شود بازگشت یارانه نقدی برخی خانوارها با تجدیدنظر دهک بندی‌ها قیمت برنج ایرانی در بازار چقدر است؟ (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) ریزش قیمت دلار شروع شد | دلار امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واگذاری سهام شرکت سایپا فعلا منتفی شد آغاز به ساخت مگاپروژه خورشیدی در مه‌ولات خراسان رضوی توسط وزیر نیرو کالابرگ الکترونیکی امروز شارژ شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) | سرپرستان خانوار حسابشان را چک کنند + جزئیات بورس در هفته سوم شهریور ۱۴۰۴ بازدهی داشته است بخشودگی جرائم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان + جزئیات پیش‌بینی قیمت دلار | سرکوب دلار با اهرم خبر‌های سیاسی؛ دلار ۱۰۰ هزار تومان شد! نفت جهانی در پی تنش‌های جدید خاورمیانه گران شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه | آیا کاهش شتاب رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه خواهد یافت؟ موقوفات، زیرساخت‌های اقتصادی خراسان رضوی | روایتی از ارتقای مستمر بهره‌وری در ۲۷ هزار موقوفه استان تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید
سرخط خبرها

معاینه فنی را درب منزل انجام دهید

  • کد خبر: ۱۸۶۰۱۲
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵
معاینه فنی را درب منزل انجام دهید
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران با بیان‌ اینکه مراکز معاینه فنی مشکلات و چالش‌های متعددی را دارند، گفت: در نخستین همایش ملی معاینه فنی خودرو قرار است به این مسائل پرداخته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شادی مالکی، در حاشیه برگزاری نخستین «همایش ملی معاینه فنی خودرو با رویکرد ارتقای ایمنی و کاهش آلودگی هوا» که صبح امروز در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد برگزاری نخستین همایش ملی معاینه فنی در کشور هستیم، چراکه صنعت معاینه فنی در سال‌های اخیر روند رو به رشدی داشته است.

وی افزود: در گذشته ما در تامین تجهیزات معاینه فنی در مراکز به مشکل خورده بودیم، ولی امروزه با توجه به رشد این صنعت در کشور، به سمت کیفی‌سازی خدمات در حوزه معاینه فنی گام برداشته‌ایم.

مالکی با بیان این که با انجام معاینه فنی می‌توان از بسیاری از تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری جلوگیری کرد، گفت: به عنوان مثال وقتی که شهروندان خودرو‌های خود را به مراکز معاینه فنی می‌برند، در صورتی که نقصی در ترمز‌های خودرو باشد، این نقض‌ها با انجام معاینه فنی رفع می‌شود و این مسائل می‌تواند باعث کاهش تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری شود.

مالکی با بیان‌ اینکه مراکز معاینه فنی مشکلات و چالش‌های متعددی را دارند، گفت: در نخستین همایش ملی معاینه فنی خودرو قرار است به این مسائل پرداخته شود.

وی همچنین درباره آغاز به کار فرآیند معاینه فنی پرتابل از در منازل شهروندان گفت: یکی از اقدامات مناسب در این دوره از مدیریت شهری این است که علاوه بر توسعه مراکز ثابت معاینه فنی، خطوط سیار نیز توسعه و گسترش پیدا کرده‌اند، به طوری که در سنوات گذشته هفت خط سیار راه‌اندازی شده بود که امسال ۸ خط به خطوط قبلی افزوده و تعداد خطوط سیار به ۱۵ خط رسیده است. علاوه بر این، در ۶ماهه دوم سال جاری پرتابل‌های معاینه فنی درب منازل راه‌اندازی شود.

مدیرعامل شرکت ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران در توضیح بیشتر خاطرنشان کرد: این کار برای نخستین بار در کشور انجام می‌شود و به همین جهت با کارخانجات سازنده وارد مذاکره شده‌ایم و ان‌شاءالله تا در شش ماه دوم سال جاری شاهد فعالیت یک الی دو دستگاه پرتابل معاینه فنی در مقابل درب منازل شهروندان خواهیم بود.

مالکی در خصوص تعرفه معاینه فنی پرتابل نیز گفت: براساس برنامه ریزی انجام‌شده این پرتابل‌ها به صورت کوتاه مدت در برج‌های مسکونی واحد‌های متمرکز و ارگان‌های دولتی استقرار پیدا می‌کنند و تعرفه آن‌ها نیز مشخص است، به طوری که در حال حاضر تعرفه معاینه فنی خودرو‌های سبک ۹۲ هزار تومان و خودرو‌های سنگین ۱۱۹ هزار تومان محاسبه می‌شود و در طرح معاینه فنی پرتابل درب منازل نیز هزینه‌ای نیز بابت جابه‌جایی دستگاه‌های پرتابل از شهروندان و مراجعه‌کنندگان دریافت نخواهد شد.

گفتنی است، امروز در نخستین همایش ملی معاینه فنی خودروها، سردار سید تیمور حسینی، جانشین رئیس پلیس راهور ناجا، سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی و احسان متولیان، دبیرکل مجمع کلان شهر‌های ایران حضور دارند.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->