واکنش پزشک باشگاه پرسپولیس به بیماری سرژ اوریه | اوریه بدون تست پزشکی قرارداد بست! ۲ بازیکن خارجی استقلال به تهران رسیدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) وینیسیوس: دستمزد پایینم ارزش تمدید قرارداد ندارد! فلیک مانع جدایی ستاره بارسا شد استقلال خوزستان در لیست محرومان فیفا قرار گرفت | محرومیت ۳ پنجره‌ای از نقل‌وانتقالات تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و تاتنهام در هفته دوم لیگ انگلیس ۲۶-۲۰۲۵ | نبردی برای تثبیت قدرت در لیگ برتر خرید جدید استقلال را بشناسید| جنپو آبی پوش شد هاشمیان تعارف را با درویش کنار گذاشت نارضایتی هاشمیان از سروش رفیعی رویکرد متفاوت پرسپولیس در قبال امیری| پرداخت خسارت فقط به دورسون و مهری! دلخوری بانک شهر از درویش آخرین وضعیت بیفوما و عمری برای بازی با سپاهان جنپو و آسانی، سورپرایز ساپینتو در بازی با ذوب‌آهن جایگاه متزلزل درویش در پرسپولیس| هواداران راضی نیستند افشای پشت پرده سفر درویش به دبی دورسون برای فسخ با پرسپولیس چقدر گرفت؟| شاهکاری دیگر از درویش! حرکت عجیب خطیبی در رفسنجان| اخراج فروزان و مهاجم سابق پرسپولیس!
سرخط خبرها

نصیرزاده: آماده‌ایم مسابقات بین المللی را در مشهد برگزار کنیم

  • کد خبر: ۱۸۶۱۳۰
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۳
نصیرزاده: آماده‌ایم مسابقات بین المللی را در مشهد برگزار کنیم
رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: امکانات مشهد به حدی خوب است که من و مجموعه فدراسیون این آمادگی را داریم تا میزبانی مسابقات بزرگ و بین المللی را به مشهد بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی نصیرزاده در مجمع انتخاب رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی گفت: قبل از مجمع خیلی‌ها دنبال رای من بودند، اما من گفتم رای من رای آقای تاج فیروز است و کسی نتوانست رأی من را متوجه شود. البته من هم نتوانستم کاندید مورد نظر آقای تاج فیروز را بفهمم. انتخابات امروز نشان دهنده دموکراسی اداره کل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی بود و من از این اتفاق بسیار خوشحالم.

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشورمان در ادامه افزود: مبارزه با دوپینگ در بین ورزشکاران باید با جدیت دنبال شود و در اولویت امور هیات‌ها قرار بگیرد. همچنین در بحث فعالیت‌های این عزیزان در فضای مجازی هم تاکید می‌کنم در صورتی که تخلفی رویت شود برخورد قاطع و جدی صورت خواهد گرفت.


وی همچنین عنوان کرد: پیشنهاد می‌کنم دوره‌های مربی گری و مسابقات مختلف را در شهرستان‌ها برای استفاده تمام از ظرفیت‌های استان برگزار کنیم. البته شهر مشهد از لحاظ امکانات و خدمات شرایط ایده آلی دارد. امکانات مشهد به حدی خوب است که من و مجموعه فدراسیون این آمادگی را داریم تا میزبانی مسابقات بزرگ و بین المللی را به مشهد بدهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->