افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران جنایت در خان یونس | ۱۲ شهید و بیش از ۴۰ زخمی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند نماینده مردم مشهد در مجلس: وزارت خارجه باید در دیپلماسی قاطع‌تر و شفاف‌تر عمل کند عمار حکیم بر ادامه گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا تأکید کرد درگیری پلیس ضد شورش آمریکا با معترضان به اقدامات مهاجرتی فرانسه از تل‌آویو خواست فوراً از لبنان عقب‌نشینی کند واکنش ایران به تصمیم تازه دولت آمریکا | این مصداق نژادپرستی است سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است
سرخط خبرها

نخست‌وزیر انگلیس اعزام نیروی نظامی به اوکراین را رد کرد

  • کد خبر: ۱۸۶۶۹۵
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۴
نخست‌وزیر انگلیس اعزام نیروی نظامی به اوکراین را رد کرد
نخست‌وزیر انگلیس روز یکشنبه (امروز) اظهارات منتسب به «گرانت شاپس» وزیر دفاع این کشور درباره اعزام نیروی نظامی انگلیس به اوکراین را تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که اظهارات وزیر دفاع انگلیس درباره احتمال اعزام نیروی نظامی به اوکراین خبرساز شده است، نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد که این کشور برنامه‌ای برای اعزام نیروی نظامی ندارد.

منابع رسانه‌ای در انگلیس شامل «ایندیپندنت» و روزنامه «میرُر»، روز یکشنبه (امروز) خبر دادند که نخست‌وزیر این کشور، هر گونه برنامه لندن برای اعزام نیروی نظامی به اوکراین را تکذیب کرد.

طبق گزارش‌ها، «ریشی سوناک» انتشار گزارش‌ها درباره سخنان «گرانت شاپس» وزیر دفاع انگلیس مبنی بر تدارک لندن برای اعزام نیروی نظامی به اوکراین را، «اشتباه» خواند.

در خبر‌ها آمده بود که وزیر دفاع جدید انگلیس اعلام کرد، برای آموزش نظامیان اوکراین در میدان نبرد، تعدادی از خدمه نیروی زمینی انگلیس را به اوکراین اعزام می‌کند. وی در مصاحبه با روزنامه «تلگراف» توضیح داد که استقرار نیروی نظامی انگلیس در اوکراین هم‌اکنون تحت بحث و گفتگو با سران ارتش لندن قرار دارد تا برنامه آموزش نظامیان اوکراینی از خارج، به داخل این کشور و در میدان جنگ با روسیه منتقل شود.

ریشی سوناک نخست‌وزیر انگلیس با رد احتمال اعزام نیروی نظامی این کشور به اوکراین برای آموزش نیرو‌های اوکراینی گفت که کشورش در خاک انگلیس در حال آموزش نظامیان اوکراین است.

وی تصریح کرد: «آنچه وزیر دفاع گفته بود این بود که شاید یک روز در آینده ما در اوکراین (به نظامیان این کشور) آموزش بدهیم، اما این یک موضوع در دراز مدت است و مساله مربوط به الان نیست».

نخست‌وزیر انگلیس افزود: «هیچ سرباز بریتانیایی برای جنگیدن در جنگ کنونی اعزام نخواهد شد و این اتفاقی است که قرار باشد بیافتد. کاری که ما داریم می‌کنیم آموزش دادن اوکراینی‌ها است و و ما این کار را در بریتانیا داریم انجام می‌دهیم».

پیش از این، انتشار اظهارات وزیر دفاع انگلیس درباره برنامه این کشور برای اعزام نیروی نظامی به اوکراین، واکنش تند «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت روسیه را به دنبال داشت و او تهدید کرد که نیرو‌های اعزامی انگلیس هدف حملات نیرو‌های مسلح روسیه قرار می‌گیرند.

مدودف در پُستی در تلگرام در واکنش به سخنان گرانت شاپس وزیر دفاع انگلیس درباره اعزام نیرو‌های نظامی به اوکراین هشدار داد: «(این) مربیان آن‌ها را به یک هدف قانونی برای نیرو‌های مسلح ما تبدیل خواهد کرد. به خوبی درک می‌کنند که آن‌ها بی رحمانه نابود خواهند شد البته نه به عنوان مزدور، بلکه به عنوان متخصصان انگلیسی ناتو».

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->