جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ناگفته‌های امیرعبداللهیان از حمله به عین‌الاسد پس از شهادت سردار سلیمانی + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۶۹۳۴
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۸
ناگفته‌های امیرعبداللهیان از حمله به عین‌الاسد پس از شهادت سردار سلیمانی + فیلم
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به حمله ایران به پایگاه نظامی عین‌الاسد بعد از ترور سردار سلیمانی توسط آمریکایی‌ها گفت: چند دقیقه بعد از این حمله، آمریکایی‌ها پیام دادند که دیگر نزنید و حمله را تمام کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در سخنانی در ارتباط با حمله ایران به پایگاه نظامی عین‌الاسد آمریکا در عراق از سوی ایران در واکنش به اقدام آن‌ها در ترور شهید سلیمانی و همراهانشان در فرودگاه بغداد گفت: در آن مقطع رئیس جمهور وقت آمریکا دونالد ترامپ در رسانه‌ها اعلام می‌کرد که اگر ایران به این اقدام ما کوچک‌ترین واکنشی نشان دهد و حتی گلوله‌ای از یک تفنگ ساده به منافع آمریکا در منطقه شلیک کند، ما همزمان ۵۲ مکان استراتژیک در ایران را مورد هدف قرار می‌دهیم.

وی افزود: این سخنان در رسانه‌ها یک روی سکه بود، ولی روی دیگر سکه این بود که قاصدان و پیام رسان‌هایی از سوی آمریکا به جمهوری اسلامی ایران پیام می‌فرستادند و مثلاً می‌گفتند، بله ما می‌دانیم که شما تصمیم گرفته‌اید که به این اقدام پاسخ دهید و وقتی مقام معظم رهبری در ایران صحبت از انتقام می‌کند این انتقام محقق خواهد شد، آن‌ها در همین چارچوب پیشنهاد می‌دادند که ما آمادگی داریم که بخشی از تحریم‌های ایران را لغو کنیم و به ازای آن شما پاسخی به ترور انجام شده، ندهید.  پاسخ جمهوری اسلامی ایران این بود که ما بر اساس تصمیم خود عمل خواهیم کرد.

امیرعبداللهیان افزود: در روز سوم شهادت سردار سلیمانی و تشییع پیکر ایشان و همراهانشان، پیام جالبی را طرف آمریکایی داد و گفت ما آمادگی داریم که تعریف کنیم که شما چگونه از ما انتقام بگیرید و در واقع ما این موضوع را تعریف کنیم و بعد از اینکه انتقام گرفته شد ما سکوت می‌کنیم! پاسخ ایران در این زمینه بی اعتنایی به این پیام‌ها بود.

امیرعبداللهیان ادامه داد: جمهوری اسلامی اسلامی ایران در آن مرحله با حمله به عین‌الاسد سیلی لازم را به آمریکایی‌ها زد و بعد از آن اتفاق در حالی که پیش از این آمریکایی‌ها گفته بودند که اگر ایران کوچک‌ترین واکنشی به ترور شهید سلیمانی و همراهانش علیه منافع ما در منطقه داشته باشد ما ۵۲ مکان و مرکز استراتژیک ایران را در لحظه هدف قرار می‌دهیم چند دقیقه بعد از حمله ایران به عین‌الاسد پیامی را مقامات وقت کاخ سفید برای ایران ارسال کردند و پیام آن‌ها این بود که دیگر نزنید و حمله را تمام کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->