کشف شواهد وجود وسایل نقلیه در ۲۲ هزار سال پیش تاریخ احتمالی انتشار اندروید ۱۶ مشخص شد ویدئو | فرود تاریخی Blue Ghost روی سطح ماه ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟ معرفی بازی اکشن «دوست من پدرو» My Friend Pedro + دانلود اندروید و IOS اختلال گسترده اینترنت در ایران | دلیل اختلال امروز اینترنت اعلام شد آیپد ۱۱ اپل معرفی شد + زمان عرضه ناتینگ‌فون ۳a و ناتینگ‌فون ۳a پرو معرفی شدند + مشخصات و قیمت پیش‌ثبت‌نام الکامپ ۱۴۰۴ از فردا (۱۵ اسفند) با تمرکز بر هوش مصنوعی آغاز می‌شود مقایسه بلاک چین‌های مختلف: اتریوم، بیت کوین و پروژه‌های نوظهور ساخت بازی Split Fiction تقریبا دو برابر It Takes Two خرج داشته است تصویب ضوابط واگذاری باند‌های فرکانسی ۵G | ‌تحت‌پوشش‌قرارگرفتن ۷۵ درصد جمعیت شهری تا سال ۱۴۰۴ ربات معامله گر پروفسور: غول هوشمندی که کریپتو رو تسخیر می‌کنه! ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree G1 که حرکات سرعتی کونگ‌فو انجام می‌دهد مقایسه گلکسی A۵۶ با گلکسی A۵۵ + مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ معرفی شد + مشخصات و قیمت گلکسی A۳۶ و گلکسی A۲۶ رونمایی شدند + مشخصات و قیمت استفاده از پهپاد، راهکار جدید پلیس راهور برای ثبت تخلفات رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ مدیرعامل استودیو بازی‌سازی «باباردو»: ساخت بازی برپایه اساطیر ایرانی مایه افتخار است
سرخط خبرها

تا پنج سال آینده، فضانورد ایرانی به فضا می‌فرستیم

  • کد خبر: ۱۸۷۱۴۳
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۲
تا پنج سال آینده، فضانورد ایرانی به فضا می‌فرستیم
وزیر ارتباطات اعلام کرد بعد از انجام تست‌های اولیه کپسول زیستی بومی ظرف پنج سال آینده، فضانورد ایرانی به فضا اعزام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز - عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات، صبح امروز در حاشیه نشست دولت، در جمع خبرنگاران از اعزام فضانورد ایرانی به فضا ظرف پنج سال آینده خبر داد. او اعلام کرد تست‌های اولیه کپسول زیستی به‌زودی انجام خواهد شد تا در یک افق ۵ ساله، بتوانیم فضانورد ایرانی در فضا داشته باشیم. او دراین‌باره گفت: «تا پایان سال چند رویداد فضایی دیگر هم خواهیم داشت و پرتاب‌های متعددی را انجام خواهیم داد که جزئیات آن به‌مرور اعلام خواهد شد. یکی از این موارد، استفاده از کپسول زیستی است که ظرف یکی‌دو ماه آینده تست‌های زیرمداری آن انجام خواهد شد.»

به گفته زارع‌پور، کپسول زیستی یک نیاز اساسی برای اعزام فضانورد و موجود زنده به فضاست، چرا که باید یک محفظه برای موجود زنده وجود داشته باشد: «با انجام این تست‌ها می‌توانیم کاری کنیم که موجود زنده بتواند در مدار زمین قرار بگیرد یا در ایستگاه فضایی قرار بگیرد. تست‌های اولیه این کپسول زیستی جدید درحال انجام است تا در عرض پنج سال آینده، فضانورد ایرانی در فضا داشته باشیم.»

او چندی پیش نیز در در مراسم بزرگداشت روز ملی فناوری فضایی، با بیان اینکه ایران جزو ۱۰ کشور دارای چرخه صنعت فضایی است، گفت نگاه دولت سیزدهم به این صنعت راهبردی و اقتدار‌آفرین است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد صنعت فضایی فقط یک صنعت نیست، بلکه باعث افتخارآفرینی است: «قدم‌گذاشتن در این جایگاه کار بسیار سخت و پیچیده‌ای است و ما توانسته‌ایم جزو ۱۰ کشور دارای چرخه صنعت فضایی باشیم.»

او با تأکید بر اینکه باید حوزه فضایی را تبدیل به صنعت کنیم، گفت: «صنعتی‌سازی این حوزه نیاز به اقتصادی‌کردن کار دارد. دنیا نیز به این سمت در حرکت است و باید به‌سمت اقتصادی و رقابتی شدن پیش برویم که این محقق نمی‌شود مگر اینکه بخش خصوصی قدم در راه بگذارد.»

این درحالی است که آخرین فعالیت فضایی ایران در‌زمینه ارسال موجود زنده (میمون) به دولت نهم باز‌می‌گردد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->