پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش قیمت نه چندان دلچسب خودرو‌های محبوب ایرانی (۱۳ مهرماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۷۲۳۴
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
کاهش قیمت نه چندان دلچسب خودرو‌های محبوب ایرانی (۱۳ مهرماه ۱۴۰۲)
بازار خودرو‌های ایرانی این روز‌ها با نوسانات بسیاری روبه‌روست که امروز خودرو‌های پر فروش ایرانی در بازار با کاهش قیمت مواجه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قیمت خودرو‌های پرفروش داخلی کاهش پیدا کرده است. رصد بازار خودرو نشان می‌دهد که قیمت سمندسورن پلاس و کوییک آر سایپا طی یک روز حوالی ۵ الی ۱۰ میلیون تومان ارزان شده است. همچنین تغییرات قیمت محصولات ایران خودرو نشان می‌دهد که سمند سورن در کمتر از دوماه ۴۰ میلیون ریزش قیمت را ثبت کرده است و همچنین لیست قیمت خودرو‌های سایپا حاکی از آن است که قیمت کوییک آر صفر تغییر چندانی نکرده است و ۱۰ میلیون در دوماه پایین آمده است.

قیمت روز محصولات ایران خودرو

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۱ به ۴۶۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز به ۵۰۵  میلیون تومان رسیده است که نسبت به دو روز گذشته ۵ میلیون تومان کاهش پیدا کرده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی مدل ۱۴۰۲ هم ۶۰۰ میلیون تومان است که طی روز گذشته  ثابت مانده است. این خودرو از تیر تا به امروز ۱۸۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ نیز امروز به ۵۲۵ میلیون تومان رسیده است که طی دو روز گذشته ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما مدل ۱۴۰۲ امروز ۶۴۰ میلیون تومان است که نسبت به  دو روز گذشته ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۱ امروز ۷۴۰ میلیون تومان است که نسبت به دو روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. این خودرو تقریبا طی سه ماه گذشته ۱۷۰ میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۲ این ۷۶۰میلیون تومان است که نسبت به  روز گذشته ۱۰ میلیون ارزان شده است. این مدل طی سه ماه گذشته ۱۴۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت تارا اتوماتیک۱۴۰۱، ۷۴۵ میلیون تومان است که نسبت به چهار روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است. تارا اتوماتیک صفر ۱۴۰۲ هم ۷۶۵ تومان قیمت خورده است که نسبت به روز گذشته ثابت است، اما طی ۳۹ روز حوالی ۴۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت تارا دنده‌ای ۱۴۰۲ هم به ۶۵۵میلیون تومان رسیده است که نسبت به دو روز گذشته ۵ میلیون ارزان شده است و طی سه ماه گذشته ۱۵۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس مدل ۱۴۰۲ به حوالی ۸۰۵ میلیون تومان رسیده است که به معنای  ثبات طی روز گذشته است. دنا ۳۵ میلیون در ۳۰ روز گذشته ارزان شده است. این خودرو نسبت به خرداد ۱۳۰ میلیون تومان ریزش داشته است.

قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۵۹۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است، اما طی سه ماه گذشته ۲۲۵میلیون ارزان شده است.

قیمت رانا پانوراما پلاس مدل ۱۴۰۱ به ۵۳۰ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ثابت مانده است. رانا پلاس پانوراما ۱۴۰۲ نیز ۵۵۰ میلیون تومان که نسبت به سه روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است.

قیمت رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ هم ۴۷۰ میلیونی شده است که طی روز گذشته ثابت مانده است.

قیمت سمند EF ۷ مدل ۱۴۰۱ حوالی ۵۴۵میلیون تومان است که  نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.

قیمت سمند سورن پلاس بنزینی مالتی مدیا مدل ۱۴۰۱ هم ۵۱۵ میلیونی شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون ارزان شده است. قیمت سمند سورن پلاس ۱۴۰۲ نیز ۵۴۵ میلیون تومان است شده است که ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو پارس LX  مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۱۰ میلیون اعلام شده است که طی دو روز گذشته ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو پارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۹۰ میلیون تومان شده است و نسبت به دو روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است و طی ۲۵ روز گذشته ۳۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو پارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۱ نیز به ۶۳۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است، اما طی سه روز گذشته ۱۵ میلیون گران شده است. همچنین قیمت این خودرو طی ۱۵ روز گذشته ۴۵میلیون ارزان است. این مدل گرانترین پژو پارس است.

قیمت روز محصولات سایپا

قیمت پراید ۱۱۱ صفر مدل ۹۹ نیز امروز ۳۳۰ میلیون تومان است و  نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.

قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم نسبت به دو روز گذشته ۵ میلیون ارزان  شده است و حوالی ۲۵۰ میلیون تومان به روزرسانی شد.

قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ نسبت به دو روز گذشته ۵ میلیون گران شده است و ۳۲۰میلیون تومان اعلام شد.

قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۰  نیز نسبت به روز گذشته ثابت مانده است و حوالی ۳۳۰ میلیون تومان اعلام شده است.

قیمت ساینا S دنده ای‌ مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۵۰ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون بالا رفته است.

قیمت ساینا S اتوماتیک نیز ۳۹۰ میلیون تومان شده است که ۵ میلیون طی دو روز گذشته بالا رفته است.

قیمت ساینا EX دنده‌ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۲۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است.

قیمت کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۴۰ میلیون رسیده است که نسبت به دو روز گذشته ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت کوییک دنده‌ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۳۵ میلیون تومان شده است که نسبت به  دو روز گذشته تغییر نکرده است.  مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۴۵ میلیون است که  ثابت مانده است.

قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۲۰ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به دو روز گذشته ثابت مانده است.

قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به ۵۷۰ میلیون تومان رسیده است و نسبت به چهار روز گذشته ۱۰ میلیون افزایش پیدا کرده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شود که به معنای ثبات طی روز گذشته است،  اما طی ۳۶ روز گذشته ۵۰ میلیون گران شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->