اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی برای احداث ۴ ایستگاه آتش نشانی در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۷۲۸۷
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی برای احداث ۴ ایستگاه آتش نشانی در مشهد
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد از تامین بودجه عمرانی احداث ۴ ایستگاه آتش نشانی تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن کریمدادی در مراسم افتتاحیه ایستگاه ۵۵ آتش نشانی گفت: منطقه وکیل آباد نقطه کانونی ترافیک و تردد پر حجم مردم مشهد به سمت طرقبه و شاندیز است و ضرورت احداث این ایستگاه احساس می‌شد.

وی ادامه داد: سازمان آتش نشانی عملکرد مناسبی داشته و در حوزه ساختمان‌های بلند مرتبه و نا ایمن اقدامات خوبی داشته است.

کریمدادی اضافه کرد: از اهداف ما، کاهش زمان رسیدن آتش نشانان به محل حادثه است و این ایستگاه دقیقا چنین قابلیتی را به وجود می‌آورد.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ باید ۵ ایستگاه ساخته شود. در سال آتی بودجه‌ای برای مطالعات ایستگاه‌ها پیش بینی شده است.

وی تاکید کرد: در سال جاری، ۱۸۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی آتش نشانی برای احداث ۴ ایستگاه آتش نشانی واقع در پورسینا، چهارراه دکترا، توس و شهید طرحچی تا پایان سال پیش بینی شده است و تکالیفی نیز در حوزه ایمنی مناطق حاشیه شهر برعهده ماست.

کریمدادی یادآور شد: همچنین ۴۰ میلیارد تومان تجهیزات و ماشین آلات آتش نشانی تامین شده و امروز بهترین تجهیزات در همین ایستگاه مستقر شده است.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: آتش نشانان نیازمند تامین معیشت و مسکن هستند و از شهردار محترم خواهشمندم به این مسئله ورود کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.