سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

افتتاح پنجاه‌وپنجمین ایستگاه آتش‌نشانی مشهد در انتهای بولوار وکیل آباد مشهد

  • کد خبر: ۱۸۶۴۰۰
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷
افتتاح پنجاه‌وپنجمین ایستگاه آتش‌نشانی مشهد در انتهای بولوار وکیل آباد مشهد
پنجاه‌وپنجمین ایستگاه آتش‌نشانی مشهد در انتهای بولوار وکیل آباد در مشهد افتتاح می‌‎شود.

به گزارش شهرآرانیوز، از زمانی که تلفن آتش‌نشانی در مشهد به‌صدا درمی‌آید و اعلام حریق می‌شود تا زمانی که آتش‌نشانان از یکی از ۵۴ ایستگاه شهر، خودشان را به محل حادثه می‌رسانند، بیشتر از چهار دقیقه طول نمی‌کشد که تقریبا مطابق با استاندارد‌های جهانی است. با وجود اینکه این سرفاصله به استاندارد‌های تدوین‌شده نزدیک است، مشهد در ایستگاه‌های آتش‌نشانی هنوز کم‌وکسری دارد و درحالی‌که باید بیش از شصت ایستگاه در این شهر فعال باشند و در زمان حادثه امدادرسانی کنند، فقط حدود پنجاه ایستگاه فعال هستند.

بنابراین، شهرداری در سال‌های گذشته مشغول رفع‌ورجوع‌کردن کسری ایستگاه آتش‌نشانی در کلان‌شهر مشهد است. دراین‌راستا، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد هم‌زمان با روز گرامیداشت آتش‌نشان از بهره‌برداری از ایستگاه آتش‌نشانی وکیل‌آباد در روز‌های آینده در این بولوار مهم و پرتردد شهر خبر داد. ایستگاهی که باتوجه‌به رفت‌وآمد زیاد خودرو‌ها در آن و بروز حوادث متعدد، از نیاز‌های جدی شهر و بولوار وکیل‌آباد است.

پنجاه‌وپنجمین ایستگاه آتش‌نشانی در وکیل‌آباد

مهدی یعقوبی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا با اشاره به لزوم افزایش تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی در شهر مشهد و جانمایی درست و دقیق آن‌ها برمبنای مطالعات و نیاز‌های شناسایی‌شده شهر گفت: بولوار وکیل‌آباد از مسیر‌های پرتردد و معابر پرجمعیت شهر مشهد است و از آنجایی که ییلاقاتی مثل طرقبه و شاندیز در انتهای این محور قرار گرفته‌اند، متأسفانه شاهد حوادث متعددی در بولوار وکیل‌آباد هستیم که باید به‌سرعت به آن‌ها امدادرسانی شود.

از طرف دیگر، در برخی حوادث و موارد بحرانی، شهرستان طرقبه‌شاندیز از آتش‌نشانی مشهد درخواست کمک می‌کند که در این مورد هم سرعت انتقال نیرو و تجهیزات بسیار مهم است. به همین دلایل، برنامه‌ریزی برای ساخت پنجاه‌وپنجمین ایستگاه آتش‌نشانی شهرداری در انتهای بولوار وکیل‌آباد انجام شد.

هزینه ۲۰ میلیاردی برای ساخت ایستگاه

وی با بیان اینکه ایستگاه وکیل‌آباد جزو ایستگاه‌های آتش‌نشانی بزرگ‌مقیاس به حساب می‌آید، ادامه داد: عملیات ساخت این ایستگاه از سال گذشته و در زمینی به‌مساحت ۱۲۰۰ مترمربع آغاز شد و هزینه‌ای که برای ساخت ایستگاه وکیل‌آباد صرف شده، حدود ۲۰ میلیارد تومان است. در هر نوبت این ایستگاه شانزده آتش‌نشان مستقر خواهند بود و سه دهانه آشیانه آن قابلیت استقرار هفت خودرو آتش‌نشانی را دارد.

همچنین، از آنجایی که در ماه‌های گذشته شاهد حوادث متعدد در بولوار وکیل‌آباد بودیم، یک گروه نجات همراه با خودرو‌ها و تجهیزات لازم در این ایستگاه حضور خواهد داشت. با بهره‌برداری از ایستگاه وکیل‌آباد، زمان امدادرسانی و رسیدن به محل حادثه به‌دلیل موقعیت مکانی مناسب آن تا حد زیاد و چشمگیری کاسته می‌شود.

رعایت استاندارد‌ها در طراحی

یعقوبی در ادامه تأکید کرد: پیش از این و برای تکمیل تجهیزات آتش‌نشانی و امدادرسانی به ساختمان‌های مرتفع، شهرداری مشهد دو دستگاه پلتفرم ۷۲ متری خریده بود که به‌دلیل کوچک‌بودن آشیانه‌های سایر ایستگاه‌ها در محدوده وکیل‌آباد، نمی‌توانستیم این نردبان‌ها را در آن‌ها مستقر کنیم. در نتیجه، آشیانه ایستگاه ۵۵ آتش‌نشانی برای استقرار این پلتفرم‌های ۷۲ متری طراحی شد تا این نقص و مشکل هم برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->